Arkadaşlar merhaba ben sevcann.nasılsınız sizleri çooook özledim.bayadır giremiyodum çünkü buraya girdikçe hep aklımda bebeğim oluyordu,neden olmuyor diye sıkıntıya giriyordum.Kendime bi süre yasak koydum hiç düşünmüycem böle şeyleri diye.Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... Olan oldu hamileyiiiiiiimmmmmmmmmm.Darısı hepinizin başına.Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu......
Arkadaşlar merhaba ben sevcann.nasılsınız sizleri çooook özledim.bayadır giremiyodum çünkü buraya girdikçe hep aklımda bebeğim oluyordu,neden olmuyor diye sıkıntıya giriyordum.Kendime bi süre yasak koydum hiç düşünmüycem böle şeyleri diye.Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... Olan oldu hamileyiiiiiiimmmmmmmmmm.Darısı hepinizin başına.Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu......
aslında sana diğer topikten çok kırgındım ama geçti.defalarca mesaj attım cevap yok saatlerce kaldım herkese yazdın bişeyler beni es geçtin.artık bende selam vermeyeceğim dedim.bir kaç zamandırda vermiyordum.çok kırılmıştım ya
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin sanırım ağustos annesi olacaksın sende...kaç haftalık
Kayram 21 inde olmam gerekiyor inşallah HAMİLEYİMDİR DE OLMAM.ÇOK DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA ELİMDE OLMADAN DÜŞÜNÜYORUM.2-3 gündür akıntım çoğaldı,su gibi bazen de yumurtlama dönemindeki gibi yapışık ve koyu kıvamlı akıntım oluyor,bugün daha da arttı.Sık idrara çıkıyorum geceleri mutlaka wc ye kalkıyorum.Kasıklarım,karnım ve belim adet olacakmışım gibi ağrıyor,korkuyorum.İştahım arttı ,göğüslerimde acıma ve uçlarında acı var ama çok fazla değil,çok duygusallaştım hep ağlamak istiyorum ama bu belirtilere kapılmıyorum fazla,psikolojik de olabilir ama akıntı da psikolojik olur mu ya?Bilmiyorum güzelim şu 5 gün nasıl geçecek bilmiyorum,düşünmemeye çalışıyorum ama of başaramıyorum galiba.Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.senin de akıntın fazlalaşmışmıydı?beyaz süt gibi ama pedde sarı gibi oluyor.Dualarına devam et benim için güzelim ,senin durumun nasıl? kalp atışlarını duydunuz mu bebişinin?öpüyorum kocaman kendine dikkat et.
canım benim inan bana hep dualarımdasın.sanki bu ay olacakmış gibi geliyor bana sana hep hamiş yazasım geliyor.düşünme canım rabbimin dediği olur ve bu kadar duayla umarım olmuştur.canım evet ben hamile olduğumu akıntı ve bel ağrısından anlamıştım.belirtilerin hamişlik yönünde ama hayırlısı bitanem.bak sen bu ay müjde vereceksin bana.kalp atışları için perşembe günü gideceğim ama çok korkuyorum bir aksilik olacak diye.yüreğim ağzımda geziyorum resmen.hep yalvarıyorum allaha bunu alma diye.sende aklına düşünce bana dua et bitanem.hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
Burcum adetliyken mi?Adetrin kaçıncı günü mesela? hormon testlerini de adetin 3.günü yapıyorlar değil mi? peki spermiogramı dışarda mı yaptıracağız fiyatları pahalı mıdır?
evet canım adetliyken 3. günü gideblirsin hastanede yapıyorlar özelede gidebilirsin spermiografi yaptırmadık ama ben ultrason oldum adetliyken 4. günü gittyidim ben fiyalarını bilmiyorum
burcuuuu naberrrr hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bak burda da yakaladım seni heyoo heyooo :roflol: :roflol: :roflol:
sen kaç kaç benden ama ben seni bulurum her yerdennn kötükedihüso
burcu nasılsın görüşmeyeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?