Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme canım ikimizde aynı durumdayız zamanlama bile aynı 5. ayım benidme bekliyorum işte doktorada gitmedim genel kontrol için 6 ay bitsin bakalım öyle gidicem işallah bişey çıkmaz canım haber ver doktordan sonra neler dicekArkadaşlar ben bugün kırmızıları gördüm.bu ay 5. ayımızdı ama olmadı...Hayrlısı.moralim bozuk.salı günü adetin 3. günü doktora gideceğim,randevu aldım.dua edin canlarım sorun çıkmasın bende ve eşimde ve bir an önce bebişime kavuşayım.öptüm hepinizi.
üzülme canım ikimizde aynı durumdayız zamanlama bile aynı 5. ayım benidme bekliyorum işte doktorada gitmedim genel kontrol için 6 ay bitsin bakalım öyle gidicem işallah bişey çıkmaz canım haber ver doktordan sonra neler dicek
Arkadaşlar ben bugün kırmızıları gördüm.bu ay 5. ayımızdı ama olmadı...Hayrlısı.moralim bozuk.salı günü adetin 3. günü doktora gideceğim,randevu aldım.dua edin canlarım sorun çıkmasın bende ve eşimde ve bir an önce bebişime kavuşayım.öptüm hepinizi.
Arkadaşlar ben bugün kırmızıları gördüm.bu ay 5. ayımızdı ama olmadı...Hayrlısı.moralim bozuk.salı günü adetin 3. günü doktora gideceğim,randevu aldım.dua edin canlarım sorun çıkmasın bende ve eşimde ve bir an önce bebişime kavuşayım.öptüm hepinizi.
olsun be gülüm canını sıkma.rabbim senin hakkında hayırlısını versin..
Tamam canım.eşim de haftaya tahlil vercek ben bir muayene olayım da.senin eşin tahlil verdi mi?
Amin caım,dua edin.bebeğin kalp atışları duyuldu mu?
kızlar saat 16 da jinekoloğa gideceğim çok gerginim,muayeneden tırsıyor ve çok geriliyorum,özellikle o aletlerden dua edin çok gerginim off.
kızlar saat 16 da jinekoloğa gideceğim çok gerginim,muayeneden tırsıyor ve çok geriliyorum,özellikle o aletlerden dua edin çok gerginim off.
ya kızlar bayan doktor olmasına rağmen o masaya yatmak çok utandırıyor beni,gerginlikten ağlıyorum bir de adetliyken ben kemndimi çok pis hissederim adettliyken gitmek zorunda olmak da geriyor ağlıyorum şu an.Eşim de haftaya tahlil verecek.