nurcummm başına gelmeyen bilemez kardeşim bizler istemiyoruz gibi üstüne üstüne gitmeleri yokmu insanların o sıkıntı bazen bebek sıkıntısı çektiğim için onunda önüne geçiyo benim hikayemi okudunuzmu bilmiyorum kısaca anlatayım 25/09/08 4 yıl bitti 2 yıl çocuk istemedik istediğimiz zamanda eşimde promlem çıktı çift taraflı varikosel 6 ay-1 yıl içinde olur çocuğunuz dendi olmadı tekrar dr.gitmeye başladık önceleri bende hiç bişey yoktu yumurta rezervinde erken düşüşe geçmiş zaman kaybetmeden aşılama yapalım dediler 07/09/2007 aşılama yapıldı tutmadı bu arada rahim filmi ve tüm tahlillerim yapıldı bu tahlilleri gören gittigim diğer dr.tüp bebek yapalım dedi ve 16 mart 2008 de yaptırdık sağlıklı tek yumurtam çıkmıştı ve ben hamile kaldım sonrası düşükle sonuçlandı sorun benden kaynaklanıyormuş vücutum kabul etmemiş dr.dediği tekrar 3 ay sonra yapalım dedi ve tmm deyip ordan ayrıldım bende dur durak bilmeden arayışlara koyuldum tekrar hast.araştırmalar ve tahlillerimi dr.göstermek nere gitsem vakit kaybetme dende 2 ay sonra tekrar denedik yarıda iptal etti dr. bir sonraki ay bakalım dedi ve sonraki ay değil bir sonrakiay gittigimde 9 yumurta oluştu ve yumurtalar topalandı sağlılık 3 yumurta vardı onlarda lab.ortamında gelişimi durdu ve 3 tüp bebek deneyimimde böle sona erdi dr.bana ilaçsız olmaz derken bundan bir ay önceki adet dönemimde başka bir hastaneye gittim ve daha önce ki sorunlarımdan hiç bahsetmeden yumurta takibi istedim benim bir tüp bebek demek için kullandığm ilaçlar 4,000-4,500 civarı tutuyordu hiç ilaçsız 7 yumurtam olmuştu ve okadar mutluydum ki dr.sadece klomen ilaç vermişti sonrasında çatlatma iğnesi ama buda sonuşsuz oldu bende buay enson gittigim tüp bebek merkezine gittim ve yumurta takibi istiyorum dedim ve buay dr.durum çok iyi bakalımda görelim diyor....