Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse yok nurcuum sanırım ben hiç ii deilim çok merak ediorum daha 12 günüm var..
beklemek okadar zorkii...
hele bekledikten sonra kırmızıları görmek daha da zor....
Allah herkesin yardımcısı olsun....
ben iyiyim de kasıklarım iyi değil.. beni şaşırtıyorlar hergün sızlama şeklindeler..oturup kalkarkende kasılma gibi tarif edebilirim..anlamadım ki yaaa..sen nasılsın..bu ay beklemiyorum demişsin zaten bebek umut olmadığı zaman geliyor genelde..Kızlar iyi akşamlar nasılsınız?
ben iyiyim de kasıklarım iyi değil.. beni şaşırtıyorlar hergün sızlama şeklindeler..oturup kalkarkende kasılma gibi tarif edebilirim..anlamadım ki yaaa..sen nasılsın..bu ay beklemiyorum demişsin zaten bebek umut olmadığı zaman geliyor genelde..
Geçmiş olsun sarıcivciv.Allah hepimize hayırlısı ile tattırsın anneliği.bir şey soracağım.PKOnun belirtileri nelerdir? mesela adetler nasıldır? kaç g ünaralığında olur? kaç gün sürer?ben de yok ama merak ediyorum belirtileri bileyim istiyorum.
merhabalar kizlar .ben bugun yine kirmizi kart gordum ve cok morelim bozuk ama ne yapalim elden gelen bisey yok.sizlere bisey sormak istiyorum:acaba mumkunmu hamile kalmis olsam bile adet gunumde dusuk yapiyim cunku aksam oyle kotu sancilarim olduki anlatamam.bugunde kanamam cok farkli baska zamana bakarak yani parca parca kan geliyo. acaba doktora mi ciksam.:çok üzgünüm: