hnurkocer canım sen neden karışık ve streslisin. ön sayfaları okumadan soruyorum ama..adet bekleme günleri mi..
canım benim atamam olmadı birde bebek olmayacak korkusu oluyor evde oturmayada alışmaya çalışınca böyle oluyorsenağlama
ahh canım ya, olsun yeni kadrolar olur, atamalar da olur. bebek konusuna da ben girmiyim, her forumda aynı şeyleri yazıyorum, delirdim sanacaklar. laelaelaelaelae
evde olduğun zamanın kıymetini bil derim, ben işteyim şu an ve evde olmak siterdim. benim yerime yat dinlen canım a.s.
öğretmen miydiniz sizde
değilim canım. ama ailemde aklına gelebilecek herkes öğretmen. o nedenle atama tayin kadro işlerini iyi biliyorum. bozma moralini sen. yeniden öğretmen kadrosu açılacakmış diye haberler okudum geçenlerde. bunda olmasa öbüründe ataman olur.
Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım.ben de öğretmenim halen görevdeyim.1 yıllık evliyim geçen ay korunmayı bıraktık ama hamile kalamadım,adetim ilk kez 4-5 gün gecikti aynı hamilelik belirtilerini yaşadım ama dün regl oldum,moralim bozuldu ama umudumuz gelecek aylara...Allah hepimizi evlatlarımıza hayırlısı ile kavuştursun en kısa zamanda...sizler ne kadar zamandır bebek istiyoprsunuz?
inşallah canım.Allahım dilerse ,''OL'' derse herşey olur.sabır ve dua ile işallah Allahın izniyle yavrularımıza kavuşuruz.Benim üzüldüğüm nokta eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz onun işinden dolayı,haftasonları yumurtlama gününe denk gelirse iyi ancak haftasonu yumurtlama günüme denk gelmezse ne olacak çok üzülüyorum...birbirimize destek olalım..bir de toplumun ,eşimin ailesinin kayınvalde ve görümcelerin bebek yok mu? bir dahaki sefere bebekle gelin gibi cümleler kurmaları beni daha çok stres yapıyor ,çok takıyorum buy sözleri...siz de yaşıyor musunuz bu durumları?
Evet haklısın insanların lafları bitmiyor,her kafadan bir ses çıkıyor ama çok etkileniyorrum be.görümcelerim lafını bilmeyen insanlar bu yüzden eşimin memleketine hiç gitmek isttemiyorum bu sözleri duymamak için ama eşimi kırmamak için gidiyorum ama sen gel bir bana sor.orada kaldığım bir kaç gün bile bana azap oluyor.görüşsen bir dert,görüşmesen bir dert...geçtiğimiz ay yumurtlama belirtilerine bakarak hamile kalmaya çalıştım ama olmadı,hayırlısı.belimin altına yastık,kalkmamak hepsini denedim ama nasip olmadı...Allah aratmadan en kısa zamanda isteyen herkese versin.başını ağrıttıysam kusura bakma....
Atanamama konusunu düşünme,biliyorum çok zor 4 yıl eğitim al,öğretmen olma hayali ile yanıp tutuş ancak bir sınav engeline takıl ve atanama...gerçekten çok zor.eşimin arkadaşının eşi de atanamıyor ve bu sebeple bebek de düşünemiyorlar,hiç plan yapmıyorlar ama bak beni düşün benim de eşim 2 saat uzakta öğretmen ,biz de 1 yıllık evliyiz ...herkeste sıkıntı var.Allah sabrı sınıyor.inanıyorum ki önümüzdeki aylarda hem senin atanmanı hem de bebeklerimizi müjdeleyeceğiz birbirimize...bol bol dua edelim şu mübarek günlerde birbirimize...seni tanıdığıma sevindim.kimse konuşmaz diye korkuyordum üye olmadan önce...sitenin ortamını bilmediğimden ama samimi bir ortam sanırım.
Benimki de Elif ,Nurcum.Her gün giriyor musun? ben genellikle akşam üstleri girebiliyorum.Az sonra da iftar için annemlere gideceğim.görüşelim işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?