Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım öncelikle burdurlu musun? valla biz öyle bişeyler kullanmıyoruz sadece ben folik asit kullanıyorum :asigim:[/QU
gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5 izmirliyim.görev nedeniyle buradayız.
canım öncelikle burdurlu musun? valla biz öyle bişeyler kullanmıyoruz sadece ben folik asit kullanıyorum :asigim:[/QU
gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5 izmirliyim.görev nedeniyle buradayız.
haaa tamam bn dört yıl burdurda okudumda o yüden sormuştum...kaydirigubbakcemile3
olsun beklemekten kurtuldun bir de öyle düşün. benim 9 gün var ve ben aptalca heyecanlanıyorum iki gündür. ki bu ay öyle umutsuzum ki, ama işte garip bir heyecan bu. neyse sen ekime attın topu demek bekle orda ben de ekimse sana eşlik edebilirim canım kaydirigubbakcemile5 9 gün nasıl geçer ki ...bu arada izmirin neresi diye konuşmuştuk, ben bornovadayım. birbirimizi takip edelim hemşeriler olarak
GGGGGGGGGGGGGGÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNNNNN-------AAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYY-------DDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN hihoyyythihoyyythihoyyyt NELER OLDU BAKALIM BEN YOKKEN?İŞLERİMİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE UZUN ZAMANDIR GİREMEDİM.YENİ HAMİŞLER VARMI:ecrin_bebek::CüvCüv:
canım bende üçkuyulardayım evet ekime inşallah sen kalmazsın da bari seviniriz biraz....
ahh canım nerde o günler... bugün tam tamına bir hafta var reglime. koskoca yedi gün..ama belitri dersen hat safhada laelaelaelaelae ateşim var gibi, kasıkta batma, gaz, uyku hali ne arasanız var :sm_cool: yarın bir kan testi bile yapmayı düşünüyorum sabredemicem gibi kafamçokkarıştı
slm kızlar nasılsınız ben çok karışığım stes ve korku nasıl atacam bunları üzerimden bilemiyorum(((
canım yap valla bende dayanamazdım haber ver mutlaka