- 3 Nisan 2008
- 1.296
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba...özlettiniz kendinizi nerelerdesiniz?
nmb2358 arkadaşım teşekkür ederim.ben çok takıyorum insanların sorularını,en çok da görümcelerimin densizliklerini...çekilecek dert değil valla...Allahım kısa zamanda evlatlar nasib eder de şöyle ikiz ikiz hayırlısı ile...herkesin dili kapanır....
nmb2358 arkadaşım teşekkür ederim.ben çok takıyorum insanların sorularını,en çok da görümcelerimin densizliklerini...çekilecek dert değil valla...Allahım kısa zamanda evlatlar nasib eder de şöyle ikiz ikiz hayırlısı ile...herkesin dili kapanır....
Moralin nasıl nurcum? moralsiz gibisin...paylaşmak istersen buradayım...
Bilmiyorum canım kendimi bir boşlukta hissediyorum nedenini anlamıyorum anlayamıyorum hayatım bomboş şu anda aman senin içinide sıktım kusura bakma
merhaba nur.neden canın sıkkın bu kadar?ben de eğitimciyim.senin branş mı,sınıf mı?:içelim:
ozgün2008 arkadaşım senle aynı günlerde hastalanacaz benimde 12 gün var bakalım hayırlısı bişey sorucam ya 12 gün olmasına rağmen ateş basıyo beni 2 gündür karnımdada acayip gaz sendede böle şeyler oluyomu çok merak ediyorum ya bide göğüs uçlarım hassaslaştığını farkediyorum uçları ağrıyor lütfen cvp yazın bana
merhabalar birşey sorabilir miyim size bu altta evlendiğiniz zamanı gösteren şeyler varya renkli olanlar nasıl yapılıyor acaba yardım edebilir misiniz?:asigim:
türkçe canım senağlama
aybala42 nbr durumun nasıl arkadaşım arkadaşalrım canım çok sıkkın bugünlerde kendimi çok boşlukda hissediyorum yaaaaaaaaa kimse yok sizlerden başka 2 sohbet edip dertleşecek bunalıyorum ya allah eşimden razı olsun oda olmasa bu saat olmuş uykum yok çok bunalıyorum 2 yıl oldu çalışmak istiyorum iş yok kendimi bomboş birisi olarak görüuorum
HNURKOÇER ARKADAŞIM BENDENDE AL OKADAR SIKILIYORUM YA AĞLAMKA İSTİYORUM ÇOK DUYGUSALIM BU GÜNLERDE ADETŞMEDE 10 GÜN VAR OYÜZDENMİ ACABA NEYSE ARKADAŞALR ÖZÜR DİLERİM HEPİNİZDEN SIKTIM SİZLERİ
kızlarrrrrrrr hepinize merhaba..
öyle canı sıkıntısı, stres yapmak yok bu birrrrrrrr
bakın ben de fazlasıyla umutsuzum bu aydan ama son 5 gün kaldı ya o stres vs geçti inadına bu ikiiiiii
dertleşmek için hep burdayım bu da üçççççççç
16 eylül bekleniyor dörtttttttttt :)
sevgiler...
bu beeeşşş ben kırmızı kart yedim :çok üzgünüm: oysaki nede çok umutlanmıştım:a015:
ama napalım kısmet değilmiş Rabbim hayırlısını versin dün baya üzgündüm ama şimdi toparlandım kırmızılar bitince tam gaz devaaaammm:sm_cool::sm_cool: