zeynepcim (czc) canim senin adet tarihini yazmamişiz söyle de ekleyelim.
Kizlar ben ramazanda fazla giremiyorum gördüğünüz gibi.inanin sizi özlüyorum da oturuyorum bilgisayarin başina.şimdi pazartesi de okul açiliyor 3 te okuldan çik eve gel dinlen yemek hazirla iftar yap böyle geçecek günlerim arada firsatim olunca elbette girerim ama diyorum ki listemizi kaybetmeyelim onu güncellemeye devam edelim olur mu canlarim..
iyiyiz canım sen nasılsın?bebiş ahereketlerine devaaaaaam.çakşır kökü suyu içirdim az önce kocişime .çok iğenç ama içti yavrum .keçiboynzu kürüyle karıştırdık.ardından da çekirdekli üzüm kürü içti.hayat bööööyle bööyle devam ediyor bizde.siz neler yapıyorsunuz bu yolda?
günaydın kıslarrrrr nasılsınız
günaydın kıslarrrrr nasılsınız
günaydın iyi olmaya çalışıyoruz( sen nasılsın
gizemcim beni silin ben bugün hastalandım 11 eylüldü ama erken geldi cok üzgünüm yaaaaaaaa..........
CZC selam canım..
11 eylüle daha çok varmış, erken gelmiş reglin, acaba yerleşme kanaması vs olabilir mi.yoksa her zamanki gibi mi canım.
allahım inşallah hamilesindir hadi eşine güzel bi süpriz yap nezman alacan sonucu
İNŞ.CANIM SAAT 5TE ALCAM AMA ZAMAN HİÇ GEÇMİYO:çok üzgünüm:
keske öyle olsaydı ama normal gelıo canım yaaa ekime artık umutlarrrrrrrrrrrrsenağlama
slm kislar az önce kan verdim sonucu akşama alcam 3 gün var daha adetime ama bugün evlilik yildönümümüz eşime süpriz yapmak istiyorum.dua edin nolur bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?