kızlar dokktora gittim kesenin yanında hafif kanama başlamış ilaç verdi çokkk üzüldüm
banu ben 6 senelik evliyim geçensene bi denedim tutudu düşük yaptım şimdi yeni başaldık alalın izniyle olsun istiyorum sen:Saruboceq:
ben de 13 aylık evliyim 2 ay önce hapları bıraktım, bu ay ilk denememizdi olmadı Allah gönlümüze göre versin inşallah
sehercim hiç üzülme gülşeninde öyle olmuştu doktor progestron vermiş onada şimdi kontrole gitmiş iyiymiş çok şükür ama dinlenmen gerek bunu unutma hareketlerinede dikkat et uzanma:1hug:
inşallah canım seher bize duaet olurmu biliyon seninki tutar meraetme sen moralini yüksektut çok önemli ben çok üzmüştüm kendimi durmadı banu:Saruboceq: inşallah hamiş kalırız
gülşen hep aynı doktora gitti ilkinde görünmedi sanırım yalnış hatırlamyorsam ilaç kullandı son kontrolündede doktor bişi yok demiş.doktor öyle söyleyince hafta sonu evde dinlendi hep ondan sende dinlen gülüm.valla mervecim sağolun anlayamadığım pazartesi doktoruma gittim göremedi bu gün eşime süpriz olsun diye gittim başka doktora o gördü gülşenindemi aynı olmuştu kullanınca ilacı geçmişmiydi inşallah geçer benimde allahın izniyle :Saruboceq:
merve gizemden haberin var mı hiç ben denk gelemedi bu gün onlara