Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmuş neşecim çok güzel olmuş hadi hayırlı olsun inşallah bebek takvimine çeviririz en kısa zamanda :)))
super olmus hamıslerım benım
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benimde reglime 3 gün var ama ne bebek için nede regli için hiç belirti yok bende merak ediyorum
merhabalar arkadaşım aramıza hoşgeldinn benimde regl günüme 3 günüm kaldı ama bende regl olcak belirtisi var
hadi ya canım kısmet yinede bekleyip görcez belli olmaz bende birtek sivilce çıktı başka bir belirti yok bakalım kısmet belki dayanamayıp erken gebelik testi alabilirim zor sabrediyorum inş. seninde en kısa zaman da olur bebişin
merhabalar arkadaşım aramıza hoşgeldinn benimde regl günüme 3 günüm kaldı ama bende regl olcak belirtisi var
hadi ya canım kısmet yinede bekleyip görcez belli olmaz bende birtek sivilce çıktı başka bir belirti yok bakalım kısmet belki dayanamayıp erken gebelik testi alabilirim zor sabrediyorum inş. seninde en kısa zaman da olur bebişin
inşallah canım bende ümitleniyorum bazen çünkü bazı arkadaşlarımızın adet belirtisi gibi yaşayıp hamiş çıkmışş. al bakalım cnm çıkar belkii:teytey: