yok be canim sen o işi herkesten güzel yapiyorsun sen devam et isterim tabi sen de istersen.hemde dua ediyormuşsun ya allah razi olsun nasipciğim.hoşbuldum gizemcim tatil süperdi bol boö denize girip güneşlendim kapkara birşey oldum:roflol:listeyi güncelledim ama sana devir ediyorum hayatım:1hug:
inşallah bu site sana da uğurlu gelir canim bebişine taz vakitte kavuşursunhoşbuldum gizemcim.1 senelik evliyim bu ay bebek yapmaya karar verdik işte.umarim ilk aydan tuttururuz.8ay önce bi düşük yapmiştim.8aydir korunuyoduk ve bu ay artik biraktik bakalim rabbim yüzümüze gülecek mi.
evet canim ispati yokmuş ama adetimin gecikmesi testin pembe çikmasi ve adetin ikinci günü gelen parçalar bu ihtimali gösteriyorgizemcim hoş geldin doktorun sana dediği doğru olabilir bak dikkat et biliyosun belirtiler vardı sendede eğer bebek olduğu halde rahme tutunamassa kendini atıyomuş dışarı
inşallah canim.çok dua edelim mübarek ay hem de..gizemcimm bakalım gülüm bende bekliyorum bakalım dualarımız inşallah kabul olur..seninde inşallah önümüzdeki ay tutar bebişinnn
hoşgeldin banu.inşallah bu ay sen de hamişlerimizden olursunmerhaba arkadaşlar. Dün tanıştım bu siteyle ve hemen üye oldum. Gördüğüm kadarıyla muhabbet, arkadaşlıklar süper aranıza katılmayı çok isterim :) bizim de bu ay ilk denememizdi ama olmadı bugün regl oldum 1 gün gecikmeli kısmetimiz neyse o. Tüm hamilelere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim. Benim gibilere de ne diyim... Inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur :))) hepinize sevgiler.
doğru söylüyorsun.benim meleğim kendini dışarı attı.bu gün öğrendim.kelimeler boğazıma takılıyor.boşluktayım.senağlama
NE OLDU CANIM.HAMİŞ MİYDİN NE KADARLIKTI.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH SABIR VERSİN.ÜZÜLME CANIM BİZ SENİN YANINDAYIZ.:teselli:
eevt seher herkes öyle söylüyor saldım çayıra mevlam kayırakaydirigubbakcemile3
bu gün öğrendim ve de bu gün kaybettim 3 haftalıktı.
Bu gün öğrendim bu gün kaybettim 3 haftalıktı.senağlama
Ben artık erteledim.Mart ayına kadar falan düşünmüyorum.Kahverengi lekelenmem vardı
3 4 gün sürdü.doktorum yerleşme kanaması dedi.sevindim Bu gün doktora gittim.Dönüşte eve geldim.Sancım başladı.Bişiler içimden boşalıyordu.akılam hiç kan olacağı gelmedi.>Gittim baktım aşırı bir kan var hala da durmadı.Meleğim beni bırakıyormuş.Saqbahtan beri donmuş kalmıştım ağlayamıyordum bile titremelerim vardı.en sonunda ağlamaya başladım kafamın içi bomboş ben boşluktayım neye karar vereceğimi şaşırdım.
Ben artık erteledim.Mart ayına kadar falan düşünmüyorum.Kahverengi lekelenmem vardı
3 4 gün sürdü.doktorum yerleşme kanaması dedi.sevindim Bu gün doktora gittim.Dönüşte eve geldim.Sancım başladı.Bişiler içimden boşalıyordu.akılam hiç kan olacağı gelmedi.>Gittim baktım aşırı bir kan var hala da durmadı.Meleğim beni bırakıyormuş.Saqbahtan beri donmuş kalmıştım ağlayamıyordum bile titremelerim vardı.en sonunda ağlamaya başladım kafamın içi bomboş ben boşluktayım neye karar vereceğimi şaşırdım.
hoş geldin canıma.s.
hoşgeldin canım a.s
teşekkür ederim