- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
fatosum bebısın nasıl dıye ben sormustum ama
Moralim çok bozuk alminacım,sürekli kahverengi akıntım var,zaten tehlikeli bir gebelik benimkisi,doktor 1 eylüle rendavu vermişti,bekliyorum bakalım ne olacak?:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatosum bebısın nasıl dıye ben sormustum ama
kızlar günaydınn..
almina naptın kan sonucunu aldınmı merak ettim..
gizemcim çok mutlu olmuştum seni ilk okuduğumda bugünde gördüğümde çok üzüldüm cnm.. allah inşallah önümüzdeki aya nasip eder.
selam kızlar
gizem hayatıum benim 11 eylül diye düzeltebilirsin canım:1hug:
hos geldın nasıpcım nasılsın canım
Selam nasipcim nasılsın?
Hoşgeldin mervecim...Sen nasılsın?6 gün kaldı seninde geri sayıma başladın mı
mervecim sende hoşgeldin canım
cnımm benimm geçmiş olsun lekelenmeni bilmiodum doktoruna sor ihmal etme..
başladım cnm ama ümidim yok hiçbir hamişlik belirtim yoksenağlama
yok gülüm diyim zaten bu ay tutmazsa hiç düşünmicem ayaklar falan havayada kalkmıcakkaydirigubbakcemile3 bırakcam zamana.merve hani kafaya takmayacaktım hayatım günde sayma :1hug:
yok cnm ben geçen aydan söz verdim kendime günü geçmeden test falan yok beklicem tatlımm..mervecım hos geldın canımın ıcı bendede oyle oldu canım 2 gun kala sancın baslıyo takma kafana ama kan testı yaptırırsan sonuc cıkarbılgın olsun benım arkadasımın 7 gunu vardı adetıne cıktı senın yarın 5 cıkar bence gıt yaptır
merhaba kıslar benide aranıza alır mısınız.bir süredir yazılarınızı takip ediyorum çok sıcak sohbetler dostluklar var.bende bu ay çok umutluyum bakalım rabbim kısmet edecek mi.hepinizin allah gönlüne göre versin.bu arada ismim neşe.
hos geldın nesecım aramıza ıns sanda ugur getırır bu sıte canım benım alah gonlune gore versın adım almina:1hug: