- 17 Mart 2008
- 507
- 6
az önce Doktorumla Konuştum Akşama Doktora Gidiyorum Saat 6 Daa
hadi canım hayırlısı ya inşallah güzel haberlerle dönersin saat 7 de haberini bekliyorum gelirsin dimi? yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim kızlar günaydın hepinize.......
benimde günüm bugün bikaç gündür adet olcak gibiyim inşallah olmam 24 mayısı bekliycem eğer olmazsam doğum günümde yapıcam testi
ama kafama takılan birşey var benim yumurtam ayın 8 inde çatlamıştı 14 eklersek günüm 22 oluyor değilmi?
offf kafayı yiycem yakında ya
hadi canım hayırlısı ya inşallah güzel haberlerle dönersin saat 7 de haberini bekliyorum gelirsin dimi? yerimseniben
HABER VERMEYE ÇALIŞIRIM KIZLAR...
AMA ÇOK TUHAFIM:uhm:
slm arkadaşlar sürekli yazılanları okuyorum nihayet şimdi üye olabildim siteye ve harika
canım benim inşallah bunlar normal gebelik belirtileridir kötüye yorma. ayrıca ben bu dış gebelik konusunda pek bir bilgim yok. bende ise hiç belirti yok ne iş anlamadım sadece akıntım var. kendimi biraz sanki şişman hissediyorum ama ağrı sancı yok. göğüs uçlarım sanki biraz koyuldu bide dış halkası genişlemiş gibi ama dış halkasında bi koyulaşma yok. hassaslık da var ama çok değil.
apexnasip senin testinde ikinci çizgi silik çıkmış bu hamişsin demektir tatlım sen kan testi yaptırdın mı yada yaptırmak için gününü mü beklicen.
evet ama ezcacı bu teste güvenmeyin dedi eşimde aynı fikirde ama göğüs uçlarım koyulaştı ve ortaları sanki beyazlamış gibi hani süt kururya onun gibi ama deri altında kızlar ben yumautlama tarihime baktım 5 ile 10 arası diyor şimdi benim yumurta 5inde mi 10unda mı çatladı_şutarafagittişutarafagitti
apexnasip senin testinde ikinci çizgi silik çıkmış bu hamişsin demektir tatlım sen kan testi yaptırdın mı yada yaptırmak için gününü mü beklicen.
evet ama ezcacı bu teste güvenmeyin dedi eşimde aynı fikirde ama göğüs uçlarım koyulaştı ve ortaları sanki beyazlamış gibi hani süt kururya onun gibi ama deri altında kızlar ben yumautlama tarihime baktım 5 ile 10 arası diyor şimdi benim yumurta 5inde mi 10unda mı çatladı_şutarafagittişutarafagitti
canım 10 dur. 5 inde gebe kalma ihtimalinin arttığı günler başladı yani..
canım 10 dur. 5 inde gebe kalma ihtimalinin arttığı günler başladı yani..
tamam hayatım tşk ettim.başım berbat ağrıyor ya