Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
apex inş. hamişsindir ki kesin öylesin bence..ama yinede umutlanma relax ol
kızlar ama benim ciddi bi korkum var..
benim 5 gün önce falan ilişki sırasında sağ kasığımda ağrı oldu hafif ve sonrasında da gün içinde yürürken falan sürekli olmayan hafif bi ağrım olmaya başladı aynı yerde..
ve bu sabah da ilk kez sanki sağ kasığıma kramp girdi, karnımın alt-ortasına, bacağıma ve belime doğru da hissettim, 5 dk falan sürdü..
ve korkum Allah korusun sağ tüpte dış gebelik!!!
bilgisi olan var mı ya da önerisi??
kızlar size danışmak istiyorum benmayıs 1 de regl oldum..ve 28 günde bir düzenli bi şekilde oluyorum..mayıs 9 da ve 15 mayısta eşimle birlikte olduk sizce yumurtlama dönemlerime denk geldi mi...boşuna beklemek istemiyorum bana bilgi verirseniz sevinirimm 3 aydır beklenti içerisindeyimm..tşk ederim
canım 10-15 mayıs arası gebe kalma ihtimali olan günlerin. bunu tam 28 günde bir olduğunu düşünerek hesapladım.. gebelik olabilir, ama tam yumurtlama gününde ilişki var, ümitlen tabi ama abartma bence, inşallah hamiş olursun:dance:kızlar size danışmak istiyorum benmayıs 1 de regl oldum..ve 28 günde bir düzenli bi şekilde oluyorum..mayıs 9 da ve 15 mayısta eşimle birlikte olduk sizce yumurtlama dönemlerime denk geldi mi...boşuna beklemek istemiyorum bana bilgi verirseniz sevinirimm 3 aydır beklenti içerisindeyimm..tşk ederim
canım 10-15 mayıs arası gebe kalma ihtimali olan günlerin. bunu tam 28 günde bir olduğunu düşünerek hesapladım.. gebelik olabilir, ama tam yumurtlama gününde ilişki var, ümitlen tabi ama abartma bence, inşallah hamiş olursun:dance:
tşk ederim aylint .. ben yinede umutla bekliyeyim en azından rahatladım bana göre 14 ü tam yumurtlama dönemim ..ama 15 de olabilir miş...allahım inşallah 8 gün daha nasıl geçer...
canım senin büyük ihtimal 14 mayısta idi ovulasyonun iki gün birliktelik az denk gelmemiş olabilir. ben sana özeltel şöyle söyliyim regl bitecek artı iki gün daha koy 10. 12.14.16. 18. ve 20. günlerinde ilişkiye girmen lazım. yumurtanın çatladığını net bilmen için ovulasyon testi al ama en az üç tane olsun ki gün gün takip edip çift çizgiyi yakaladığın gün ilişkiye gir 24 saat sonra tekrar et. şu durumda hala 20. gündesin bugün bile ilişkiye gir bence.
canım senin büyük ihtimal 14 mayısta idi ovulasyonun iki gün birliktelik az denk gelmemiş olabilir. ben sana özeltel şöyle söyliyim regl bitecek artı iki gün daha koy 10. 12.14.16. 18. ve 20. günlerinde ilişkiye girmen lazım. yumurtanın çatladığını net bilmen için ovulasyon testi al ama en az üç tane olsun ki gün gün takip edip çift çizgiyi yakaladığın gün ilişkiye gir 24 saat sonra tekrar et. şu durumda hala 20. gündesin bugün bile ilişkiye gir bence.
arkadaşlar kimse bişey yazmıyor mu?yoksa ben mi beceremiyorum daha yeni üye olduğum için bilmiyo olabilirim de...lütfen bana yumurtlama konusunda yardımcı olurmusunuz?