- 12 Mart 2008
- 1.073
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişi söylicem ama çook utanıyorum ben hala sigarayı bırakamadım, bebişi bekliyorum, o güsel haberi alınca bırakacağımdan eminim,onun sağlığı için yapmayacağım şey yok, ama aylardır bırakamadım sizlerden sigara kullanan var mı?
selam kızlar günaydın ben geldim...nasılsınız.hamiş varmııııı??adet olan arkadaşlara da haziran ayına inşallah canlarım.
günaydın karakızımmm senmi geldinnn hoş geldin bende tek kalmıştımmmmmm
karakızımm ya ben becemiyorum hevesle diyorum bırakcamm diye ama yok cnm kendimi kandırıyorum işte bebiş olsun bırakayım diyee
ah apexcim ah ben bu kocamı nedeyim bilmiyorum ya benim başıma bisürü borç açmışda benim haberim yokmuş maddi problem yani deli etti beni ya benden habersiz kredi çekmiş bi miktar sonra da borç batağı yani bizi yıkacak kadar değil ama yine de insanın canı sıkılıyo ne diym ben bilmiyorum ki felaket canım sıkkın kaç gündür ne yediğimi ne uyuduğumu biliyorum ya öyle kırgın ve kızgınım kii anlatamam ya aklı sıra krediyle düğün borçlarını kapatacakmış ben üzülmiyeyim diye ama işler planladığı gibi gitmemiş neyse ben buldum para kapatıcam borcu annem verdi ama yine de ben bu adamı nasıl affedeyim sırf benim için yaptığınıda biliyorum deli gibi seviyo çünkü beni hani rahatlarız biraz diye düşünmüş öderdik gerçi onu biz ama bana söylemediği için bide ev kredisi çektik biz ikisi bi araya sıkışınca böyle olmuş of offf ne ediym ben bu adamı bilmiyorum ki
ah apexcim ah ben bu kocamı nedeyim bilmiyorum ya benim başıma bisürü borç açmışda benim haberim yokmuş maddi problem yani deli etti beni ya benden habersiz kredi çekmiş bi miktar sonra da borç batağı yani bizi yıkacak kadar değil ama yine de insanın canı sıkılıyo ne diym ben bilmiyorum ki felaket canım sıkkın kaç gündür ne yediğimi ne uyuduğumu biliyorum ya öyle kırgın ve kızgınım kii anlatamam ya aklı sıra krediyle düğün borçlarını kapatacakmış ben üzülmiyeyim diye ama işler planladığı gibi gitmemiş neyse ben buldum para kapatıcam borcu annem verdi ama yine de ben bu adamı nasıl affedeyim sırf benim için yaptığınıda biliyorum deli gibi seviyo çünkü beni hani rahatlarız biraz diye düşünmüş öderdik gerçi onu biz ama bana söylemediği için bide ev kredisi çektik biz ikisi bi araya sıkışınca böyle olmuş of offf ne ediym ben bu adamı bilmiyorum ki
canımben çok iyiyim inşallah sende iyisindir
buarada seni fazlada ümitlendirmek istemiyorum aslında ümitlense farketmez çünkü sen hamişsin.
dediğin belirtide gebelik belirtisi canım:dance::sm_cool:
naber gizemcim tek sen varsın galiba hehehe az kaldı senin adetine inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindir bir tanem
NABER NEŞELİM
ya benim göğüs üçlarımda beyaz beyaz lekeler oluşmaya başladı bu adet belirtilerinde olurmu ve uçların rengi koyulaştı.Ya ben adet olacağım zaman hiç böyle şeyler yaşamazdım ya
neşelim evet adet günüm yaklaştı ama adet belirtilerim de geldi.galiba yakında benim adımı yazacaksın hazirana canım.
inşallah hamilesindir canım neşelim gibi bana da hamişsinmiş gibi geliyor ama inşallah öyledir.
kızlar bende iki üç gündür acayip sıcak basmaları var.ensemden bi sıcak basıyo bunalıyorum.acaba nedendir.hamilelik belirtilerinde oluyormu bana bi bilgi verin kızlar..