- 7 Mayıs 2008
- 7.418
- 10
bak işte sende aynı şeyi söylüyorsun diyelimki 10 uncu gün ilişkiye girdi 4 gün yaşasa 14. gün yumurtası çatlasa o spermle hamile kalabilir kadın.
doğru da 20. gün ilişki niye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak işte sende aynı şeyi söylüyorsun diyelimki 10 uncu gün ilişkiye girdi 4 gün yaşasa 14. gün yumurtası çatlasa o spermle hamile kalabilir kadın.
du bakim, yumurtlama günü dediğimiz yumurtanın çatlama günü diil yani diyosun öyle mi:uhm:yada mesela 18.gün ilişkiye girdin yumurta 20.sinde çatladı o spermle yine hamile kalabilir kadın. her ay aynı gün ovulasyon olmuyo bazen adetin 5 gün gecikebiliyor neden çünkü o döngü geç gerçekleşiyor yani sen yumurtanın çatladığını sanıyorsun ama beş gün sonra çatlıyor noluyo döngün 5 gün gecikiyor. buda kafadan 14 ünde yaşadığını sandığın ovulasyon 19 unda olduğu anlamına geliyor. yoksa normalde 28 günde yaşadığın döngü gecikebiliyor. sonuç olarak hiçbişiyen garantisi yok. ancak testle ovulasyondan emin olabilirsin diyorum ben arkadaşlar.
evet yumurtanın olmasından daha önemlisi yumurtanın olgunlaşıp çatlaması çatlamasza olmuyo ki . önemli olan kendi vücudundaki döngünün ay ay değişebilmesi ve o değişimde senin ovulasyonun yani çatlamanın olduğu günü yakalaman. bi haftalık gecikme varsa o ay 21. gün çatlama olmuş olabilir demek diyorum.
anladım ben onuuua.s
yani istisnaen yumurtlama gününden sonraki ilişkiden de hamile kalınır diyosun..
e o zaman yumurtlama günü falan boşverip dua etmek ve günaşırı ilişkiye girmek gerekiyoo
amiiiiiiiiiin :1hug: kızlar hamişmiyiz acabaaaaaa :uhm::uhm::uhm:
amiiiiiiiiiin :1hug: kızlar hamişmiyiz acabaaaaaa :uhm::uhm::uhm:
yarın doktora gidicem inşallah kızlar, dua edin olmaz mı??
normal, sağlıklı hamiş olduğumu sölesin dr, bu kasık ağrım da normal olsun:1rolleyes:
yarın sabah duruşmalar var, ancak öğleden sonra..inşallah hayatım inşallah dualarımız hepimiz için sen merak etme . yarın sabahtan mı gitcen doktora??
:uhm::uhm: ya amma çok şey var kimyasal gebelik noluyo gülüm ya bak onuda bilmiyorum :uhm::uhm:
hadi kızlar neşelenelim artık:dance:
bence bu aralar üst üste hamiş haberleri gelecek:dance::dance::dance:
ne hata varki seninkinde:uhm:listeyi tekrarlarmısın ama benimkini düzeltmiş şekilde
ne hata varki seninkinde:uhm:
kızlar bencede aylint doğru söylüyor 28 günde bir adet oluyorsan 14 çıkar 14+1 15 i yumurtlama günü bundan 2 gün öncesi ve sonrası benim bildiğim en yüksek ihtimal ama SEVDE NUR cum bu belli olmaz spermler 7 güne kadar canlı kalabiliyormuş yani hamile kalmış olabilirsin
23 mayıs olacak sen öyle demiştin ya