- 21 Mart 2008
- 841
- 22
yardım!!help , help!!!
SOĞUK HAVADA BİLE HAMİŞLERİN YANIP TUTUŞTUĞUNU BİLİRİM KARAKIZ.ZATEN HAMİLE KALINCA YUMURTLAMADAN SONRA ARTAN ATEŞ HİÇ DÜŞMÜYOR DAHA ÇOK ARTIYOR.UMARIM HAMİLESİNDİR MÜJDEMİZİ ALIRIZ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yardım!!help , help!!!
kafamçokkarıştıarkadaşlar slm.
size bir sorum olacak benzer bir durum yaşayanınız vardır umarım.
benim 10 mayısta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.14 mayıs gibi evde gebelik testi yaptım negatifti.dr umu aradım söktürücü kullanayım mı diye hayır iki gün bekle olmazsan yanıma gel dedi.olmadım ve ruma gittim.karından muayene etti sanırım bu kez yakaladık bebişi dedi.ama emin olmadığı için alttan muayene etti ve bu kezde gebelik değil ama yumurtan var bugün eşinle birlikte ol(afedersiniz)dedi.ve duphaston diye bir ilaç verdi 10 gün sabah akşam kullan ve sonrasında kandan gebelik testi yaptır ara beni dedi.
şimdi garibime giden ben zaten bebek tedavisi görüyordum ve dr um daha önce benden hiç kan testi istememişti.acaba gebelikten şüpheleniyor ama bana mı söylemek istemiyor hayal kırıklığına uğramayayım diye.
bir de bu arada adetimin olması gerektiği zamandan beri göğüslerimde özellikle sol göğsümde ağrı var ve bende olmazdı daha önceleri.eşimle birlikte olduğumuz gecenin sabahı bende kanama oldu ama adet gibi değildi .dr umu aradım sanırım adet oldum kanamam var ilacı kullanmama gerek kalmadı sanırım dedim o da o olabilir sen ilaca başla o önemli değil.kanama ilerlerse ilacı bırakırız dedi.ben başladım fakat bir daha kanamam olmadı temiz şeffaf bir akıntım var.
umarım bu listede hamiş olarak görürüm kendimi.hoş bu listelere birdaha girmeyeceğim demiştim kendi kendime.bende eski listecilerdenimde:)...
selam kızlar nasılsınız bakalım yeni hamiş haberleri yokmu???listede günü gelen arkadaşlar nerelerdesiniz bi gelişme yokmu??? BEYAZ MELEK canım nerelerdesin bak haberini dört gözle bekliyoruz.... canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Beyaz melek kız sen kesin hamişsin.Çabuk test yap yaaa öfff heyecanlandımmm:)))))))))
Kızlar Günaydınnnn:dance:
mesajlarınızı okudum, destekleriniz için çoook teşekkürlera.s.
hamileyim diyemiyorum...
amaa..
diilim de diyemiyorumm
çünkü henüz reglim başlamadııı:dance:
beklemedeyim yani..
dualarınızı esirgemeyin.
üçüzlerim ne alemdesiniz??
CANIM YA EŞİM DE ÖYLE DİYOO
AMA BEN KORKUYORUM NEDENSE...
1-2 GÜN DAHA BEKLEMEK İSTİYORUM AMA..............
HII BİDE BELİRTİYSE GÖĞÜSLERİMİN UCU KOYULAŞTI NEDENDİR BİLİNMEZ.
BİDE SANKİ GÖĞSÜMÜN KOYU YERİ GENİŞLEDİ.fisfisfis
OFFFFFFFFF KARMAKARIŞIĞIM
ay canım yaa sevindim olmadığına gerçektende,benim biliyosun daha var günüme ama love ne yaptı haberim yok şekercim.:1closedeyes:
canım hepimiz sağlıkla hamişizdir inşallah:dance:
love'u ben de merak ettim, onun da 18 mayıstı adet tarihi..:uhm: