- 8 Ağustos 2007
- 2.666
- 4
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişi söylicem ama çook utanıyorum ben hala sigarayı bırakamadım, bebişi bekliyorum, o güsel haberi alınca bırakacağımdan eminim,onun sağlığı için yapmayacağım şey yok, ama aylardır bırakamadım sizlerden sigara kullanan var mı?
apexnasip canım yakınında bir hastane falan varsa şimdide gitsen yaparlar ay ben heyecanlandım ya:dance::sm_cool:
tamam canım ozaman bekle zaten 6 gün kaldı bizde ozaman göbek atayruzEvet haklısın ama korkuyorum işte ya yoksa hayalkırıklığına uğramaktan ama 23ü geçer vee olmazsam o zaman zaten sevineceğim
kızlar bişi söylicem ama çook utanıyorum ben hala sigarayı bırakamadım, bebişi bekliyorum, o güsel haberi alınca bırakacağımdan eminim,onun sağlığı için yapmayacağım şey yok, ama aylardır bırakamadım sizlerden sigara kullanan var mı?
Valla bizim gelin hamişken fosur fosur içti günde 2 paket bebekte allahtan birşey yok
Valla bizim gelin hamişken fosur fosur içti günde 2 paket bebekte allahtan birşey yok
inşallah canım hemen hamiş kalırsında sigarayı bırakırsın.
benim yengemde hamile kalınca sigarayı bıraktı ve neredeyse 8yıldır ağzına sürmüyor inşallah seninde öyle olyr bir tanem
ay insallah kıss daha ne isterim ağzından bal damlıyor neşeli. destek olduğunuz için teşekkür ederim hepinize :)a.s.
Valla birşey diyeyimmi buraya mübtela oldum ben biliyormusunuz kimsede yazmayınca sanki yapayalnızmışım gibi hissediyorum
Valla birşey diyeyimmi buraya mübtela oldum ben biliyormusunuz kimsede yazmayınca sanki yapayalnızmışım gibi hissediyorum
tamam canım kendine çok iyi bak.kızlar benim çıkmam gerekiyor, p.tesi insallah hepinizden hayırlı haberler alırım da göbek atarım, benim de moralim yerine gelir. aylinti ben de çok merak ediyorum insallah listemiz pesspembişş olur bi an önce. hepinize ii tatiller diliyorum vee çoook öpüyorum.