Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
apexnasip 1 gün gerimi atılacak tarihin dur ben yapayım:)))
ya ben geldim herkescikler kaçtı of ya
hehehe buarada 100 sayfaya ilk ben yazdım oleyyyyyyyyyy:)))
canım ya niye iyi değilsin bir tanem azda kalmış sakın olaki kötüde düşünme herşey olacağına varır gününü berbet etme
ne üzül ne sevin canım bence bi test daha yapmalısın :) insallah güsel haberi alırız en kısa zamanda canım a.s.
ya dün aylint ve love la konuştuk benim olaylarımı bana git test yap dediler bende nöbetçi ezc test buldum ama yanılma payı çok olurmuş 2.çizgi çok silik çıktı.
sence sevinmeli miyim yoksa yalnış çıkma payı çok diye üzülmeli miyim? göğüslerimde o kadar kötü ki anlatamam
canım ya adetine daha 7 gün varken yapmışın ve çizgi hafif belirdi diyorsun şu durumda 2 secenek var ya erken döllenme gerçekleşti yada test yanlış çıktı bence en güzeli gidip kan testi yaptırmam çünkü bu durumda psikolojin bozulur acaba varmı yokmu diye.
ama bence hamişsindir göğüslerde hassasiyet falan ay hadi inşallah canım ya.
evet ama bu sefer 23ü olmadan yapmayacağım sonra kafama takıyorum.
ay hade canım inslahh hamilesindir :) geçenki adetin bence üstüne görmek olabilir neşelinin söylediği gibi ya hemen şimdi test al yap ya da p.tesi kan testi yaptır ve bize mutlu haberi ver:) ayy hade insallahh :1hug:
ama bir fark var eğer hamileysem 2 aylık hamileyim demektirşutarafagitti çünkü geçen ay 4 5 gün geçikmeli ve 1 gün bile sürmedi
dünde kafama ya üstüne gördüysen diye söylediklerinde gidip hemen testt aldım
canım inşallah öyledir ya sen ne duruyorsun ozaman bence hemen git kan ver ya bebişi bekletme onun vitaminlere ihtiyacı var ve annesinin bilmesine üzme bebişimizide varlığı git öğren hadi ne duruyorsun sabırlı karu seni:)