- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin Kizlar
Ben Hala Adet Olmadim Bekliyorum çok Gerginim Yaa 1-2 Gün Sonra Kan Testi Yaptircam Tekrar.
gizemxcim iki günde çıkmaz ben hiç riske atmiim diorum.Ayrıca bugün üç oldu..:teytey:.Belirtimidir hastalandımmı bilmem ama çok acaip akıntım var ve de uykummm :uhm: öptüüümmmm Şeniz
beni soracak olursanız benimde yarına kadar vaktim var yarın regl olmassam birazcık umutlancam galiba. belirti ise yok denecek kadar az, hiç denecek kadar yok:uhm::uhm::uhm:
:çok üzgünüm: aylint naptı acaba gitmeden ondan haber almak istiyodum alamıcam galiba bugün onun günü kızlar. enerjinizi ona yollayın emi inşallah regl olmaz a.s.a.s.:1hug:
kizlar çok Heycanliyim Yaaa
Inşallah Herşeyin Hayirlisi
kizlar çok Heycanliyim Yaaa
Inşallah Herşeyin Hayirlisi
:bbo::bbo:kızlar ben napıyım yaa..2 ay önce dr a gittim iltahap var dedi ilaç kullandım geçti ama bu akıntı niye oluyo ya adete 5 gün kala yumurtlama olurmukiiii
CANIM ZATEN ŞİMDİ HAMİŞSEN BİLE ÇIKMAZKİ ACELE ETMİŞSİN.ADET GÜNÜNDEN ÖNCE YAPMA BEKLE BOŞUNA MORALİN BOZULMASINKızlar bende bu sabah dayanamadım delilik ettim test yaptım morelim çook bozuldu senağlama
Adetime 6 gün kala yaptım negatif çıktı.
geçi bugünüde sayarsak 7 gün var 23 mayıs adet tarıhım senağlamasenağlama
TABİ CANIM HEMEN ALIYORUM.kızlar benide aranıza alın aytten muzdalibim 26 mayıs bakalım