- 13 Eylül 2007
- 45
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım başka marka var mı bilmiyorum ama MediSmart'ın var..
yok yani koca karı belirtisi bilmiyorum amaCADIARZU bunlar aynı zamanda hamiş belirtisi sonuçta ümitsizliğe kapılma canım ya du bakalım regl olmadığına agöre ihtimal hala var dimi yani aslında sen bizden daha iyi biliyon tüm bunlardan başka belirti yaşamıymıydın ilk bebişinde diye sana sormak lazım:sm_confused:
gülüm bence sen nap biliyo musun git yarın bi kan testi yaptır nolmaz nolmaz madem böyle bi durum var gecikme yani ya iki aylık hamişsen allahhhh derim yani hadi:teytey::teytey:
tşk ederim hayatım peki bunu şimdi yapsam oluyor mu
aylin ama apexnasipin durumunda bi ilginçlik var okudun mu bilmiyorum diyoki geçen ay beşaltı gün gecikmem oldu regl oldum ama bigün geldi oda bi pet etmez diyo sonra kesilmiş ya geçen aydan hamişse üstüne gördüyse test yapmasın mı ?
aylin ama apexnasipin durumunda bi ilginçlik var okudun mu bilmiyorum diyoki geçen ay beşaltı gün gecikmem oldu regl oldum ama bigün geldi oda bi pet etmez diyo sonra kesilmiş ya geçen aydan hamişse üstüne gördüyse test yapmasın mı ?
yaptır yaptır :teytey::teytey::teytey: yaptır yaptır yaptır :mymeka: yaptır yaptır:dance::dance::dance:
yasakkelimegülüm bence bekleme niye riske atıyon geçen adet hiç gelmedi diyosun en azından idrar testi yap bari hiç test yapmadınmı peki bu arada ? hamiş olduğunu bilmen başka bilmemen başka yanlış bi hareket yaparsın allah korusun varmı yokmu bilmen lazım :sm_confused:
ay inanmıyorum sana ya çıldırcam valla klava: hadi git eczaneden çubuk al bari yaaaaaaa
şimdi hemen mi bu ayki reglimi beklesem? daha iyi olmaz mıydı?
valla kızlar ben ya hamileyim(inşallah ama hissetmiyorum nedense)yada adetim gecikecek....
ben 10 gün kala kasık ağrısından ve göğüs sızlamsından anlarım regl günümü..dokunamam bile çok acır kocaman olur göğüslerim..ama hiçbir ağrı sızı yok ...bide demişti burda birisi..akıntı jel gibi olunca yumurtlama zamanı diye.işte benim şuan tam öyle...eğer öyleyse çok fazla bir gecikme söz konusu olur..çünkü reglime 1 hafta kaldı normal şartlarda..allahım bir mucize olsa bariiiii
valla love dövecek seni birazdan, bilmiyorummm:roflol:[/QU
valla korkuyorum negatif çıkarsa
valla love dövecek seni birazdan, bilmiyorummm:roflol:[/QU
valla korkuyorum negatif çıkarsa
valla ben nötrüm canım, istersen bekle adet gününü ama bu arada kendine dikkat et.. belki de minicik karnındadır:asigim:
ama love ne der bu işe ben karışmam:dance:
hadi inşallah dualarımız seninle listemiz pembiş bizde hamiş olalım a.s.
valla gülüm ölüm yok ucunda inşallah hamiştir de bu günlerimize güleriz :roflol: apeeeeeex bari kendine dikkat et de hamişsen riskli hareketler yapma bari:çok üzgünüm: