Umudumuz Bu Ayda Devam Ediyor !

yemek dedin de benim iştahım acayip açıldı son zamanlarda ya! deli gibi yiyorum!

hakkaten sende belirti var mı?

oluruz hamiş inşallah, isteyen herkes de.:dance: kadınlar kulübünde de isteyen herkes hamiş olsun burası hamiş dolsun:dance::dance:

bak heleeee bende bende zaten bi kaç kiloda fazlam var ama kısmıyorum kendimi eğer hamiş diilsem rejime gircem yoksa nasıl denize nasıl girerim bilmeyorum. başka neler var süle bakim

fıstık bende epeyce bişeler var ama valla korkuyom ümitlenmeye! o yüzden çift çizgiye kadar hamiş diilim dicem:sm_confused: hamişliği ispatlanana kadar kimse hamiş diildir ben bunu bilir bunu sölerim artık! belirti var hamiş miyim ne diyosun sonra güzel güzel petlere teslim oluyosun

benimki adet belirtilerine benzemiyo ya! yo yo ümitlenmemeliyimmm:çok üzgünüm:

mide bulantılarım oldu 5-6 kez. üşüme var, göğüs ağrısı normalde 10 gün önce ve özellikle göğüs uçlarımda başlar, bu ay daha yeni yeni var ve uçlarında hiç yok sadece içinde..
bu günlerde kasık sancısı arada bi hafif yoklaalıydı ondan da ses yok, bazen hafif bi ağrı var ama adet sancısı gibi diil..
çok ümitlendim bu ay ve bu çok ümit korkuttu beni!:çok üzgünüm:

kızlar siz böle konuştukça bende ümitlere kapılıyorum sonra sizin gibi ümitlenmeyim diyorum ne olacak bu durum zaman sanki hiç geçmiyo valla...aslında güzel bişey ümitli olmak ama sonunda üzülmekte var dimi arkadaşlarım.ümidimizi kırmayalım ümitsizde yaşamayalım.çok ümitli bir yazı oldu süperim yaaaaaaa.:))))

süpersin sen be!!a.s. doğru sölüyosun! aman nolcak ya olmazsa önümüzdeki ay umutlanırız. ama şimdi bu ayın tadını çıkaralım di mi:dance: inşallah hamişizdir. ümitleniyorum işte resmen! hem hamişsem hamişlerin duaları kabul olurmuş, sen de hamişsindir inşallah,aminnn:roflol: sen de bana dua et belki hamişsindir di miyerimseniben

inşallah sen de hamişsindir:dance: hem sen 29 mayısı mı bekliyodun, hani üçüzdük biz:sm_confused: sen de 18 mayısı bekle:roflol:yerimseniben

ben senin için de ümitliyim beyerimseniben ne süper olur hepimiz de karınlar kocaman :dance:

ayy çok güzel olur koca koca göbüşler.ben çok istiyorum hamile olmayı valla!!annem derki hamilelik Allahın kadına verdiği en güzel duygu ve hediyedir.9 ayını çok iyi değerlendir der.

inşallah gerçek olur:dance: ama bence 3 hazirana kadar zor sabredersin:sm_cool:
evlilik yıldönümü de nerdeyse tuttu bu arada benim de 16 haziran:roflol:

kızlar hamişsek bizim ufaklıklar içimizde şimdi düşünsenizeee:asigim:
hadi öyle düşünüp karnımıza dokunalım, ben arada yapıyorum bunuyerimseniben:dance:

kızlaaaar bende yaz geliniyim temmuz 25 amaaa.yerimseniben bende ne kadar kıskancım dimi.sizler ne yazarsanız bende bişey çıkarıyorum aradan.ablam var ankarada evli.öğretmen emeklisi.süprizzzzz

söyledim bileeyerimseniben
ben de istanbulu çok severim. etkileyici bi şehir her şeye rağmen, hala! sen de benden istanbula selam söle.
kaç doğumlusun? bakalım bu tutacak mı

aylin senin cetvelinle benim cetvelim neden aynı değil aynı günü beklememize rağmen senin iki reglin arası farklı mı ki yada en son regl olduğun tarih 19 nisan mıydı?

bi de ben 18 diye biliyorum ama cetvel 17 hesaplamış, yok ya siklusun son gününü 17 gösteriyo da olabilir:uhm:

kızlaaaar bende yaz geliniyim temmuz 25 amaaa.yerimseniben bende ne kadar kıskancım dimi.sizler ne yazarsanız bende bişey çıkarıyorum aradan.ablam var ankarada evli.öğretmen emeklisi.süprizzzzz

:roflol: fıstık kıskanmana gerek yokki, sen o muhabbeti kaçırmışsın biz zaten üçüz çıkmıştık üçümüz:dance:

gülüm senin tarihin 17 emin ol ben eminim. şimdi hesapladım. eğer 29 günse cetvel doğru hesaplamış. yaşasııııınnn bi gün geri geldi benim 21 nisan arası 28 tarih 18 mayıs.

hiiiiii 2 gün mü kaldı yaniii:dance: inşallah müşdeyi veririm kızlarr:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…