- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
evet canım yazmışsın benden önce okudum şimdi aferim ablam. a.s.
SANA ABBA DİYEBİLİRMİYİM sırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım yazmışsın benden önce okudum şimdi aferim ablam. a.s.
hah ben şimdi yazarım yine kaybolursunuz o yüzden yazmıyom işte lülülülülülü
nasip yapmaz öyle şey bizler regl olup hayata küstüğümüzde bidaha girmicem diyenlere hep o ablalık yapar kızar döver söver kabul etmez burdan gidilmesini o yüzden o da gitmez gelir ama şimdi biraz taze üzgün o yüzden kendi kendinedir gelir geç kalmaz dimi kızlaaaaaaaaaaaar ulan bi yazmayın :mymeka: valla dövcem
ben Gidiyorum Kızlar Akşama Misafirim Var Eve Gidip Yemek Yapcam Yabancı Değil Kardeşimle Esimin Kardeşi. Yarında Misafirim Var Biraz Alış Veriş Ve Akşam Evde Iş Beni Bekliyo. Sizi Seviyorum. Kendinize Iii Bakın. Bu Arada Benden Selam Söyleyin O Yare :) Gelirse. Baş Harfi Nasip Anladınız Siz Onu.
Mucukss
ben cuma öğrendim olmadığını ama ctesi yazdım buraya üzülmedim değil hemde çok üzüldüm ama sizler vardınız bu sıcak ortamda umudumu sırtladım tekrar nasip te gelecek merak etmeyin güçlü kızdır o böyle çabuk pes etmez :1hug::1hug:
diceksin tabi bide soruyo ablan değilmiyim ben senin zibidi bide soruyo. demessen ayıpklava:
sana laf yetiştirmekten çıkamadım şimdi gittim hadi baş baş
KIZ AYŞE NERELERDESİNNN SEN YİNEEEE klava: SANA KAYBOLMA DEMEDİMMİ
ayşe cnm seninde yumurtalığın ağrı yapıyo mu acaba benim soldaki kist kardeş gitmedi mi hala ağrı yapıo
merhaba kızlar ben geldim. ben bugün hasta olmalıydım ama daha olmadım umarım olmam.
sabah sanki biraz sancı vardı ama şimdi tık yok zaten bir garip oldu bu ay haptan mıdır nedir kanamam çok az oldu öncesinde ve şimdi kahverengi akıntı geliyor benim düzen sapıttı anlıyacağın bu ay ne olacak bilmiyorum ama 9. ve 10. günler hap içmeyi unutacam kesinnnnn:dance::dance:
merhaba kızlar ben geldim. ben bugün hasta olmalıydım ama daha olmadım umarım olmam.