Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaaaan ben yazarken kimsecikler yoktu duldurmusunuz sayfayı
:roflol: esma o ne öle kız resim süperrnaniknanik
ben geliyom siz gidiyonus ha
cnm inş. hamişsindir hamişizdir hamişlerdir:dance:
kimsecikler yazmak istemiyor herhalde bende 20 dk sonra çıkcam zaten şimdiden ii akşamlar dileyim herkese
umarım canım ama benim yumurtlamam geç oldu.dr.baktığında ovulasyon gerçekleşmiş dediğinde 20.günümdü ve bizi bu üç dört gün çalışma yapın dedi.umarım bu defa olmuştur.
inş canım allah herkesin gönlüne göre versin
selam kızlar
kızlar yazdıklarınızı okudum ve çok duygulandım çok tşk ederim sizleri gerçekten çok seviyorum iyiki varsınız:1hug:
ben şimdi daha iyiyim biraz yalnız kalma ihtiyacı duydum sadece sizleri bırakıp nereye gidecekmişim ne çabuk bıktınız benden beni göndermeye çalışıyorsunuzklava:gitmiyorum kardeşim tepenizdeyim:roflol:sizin hamiş olduğunuzu duyana kadar hiç bir allahın kulu beni burdan kovamaz duydunuz mu:mymeka:
ya kızlar biliyorum kan negatif ama ben hala regl olmadım ve içimde tuhaf bir umut var allah hayırlısını göstersin bakalım sonumuz ne olacak kafamçokkarıştı
günayddınnnn herkeseee nasip kız sensiz olmaz zaten bu site hoşgeldinn umutlarımızın arasına umut katmaya devamm:))
esma kızım iyi misin güneş mi çarptı kız noldu sana bölee:))))