Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben geç yumurtladım kızlar adetim gecikebilir
oyy oyyy ne güzel kızlar inanın test yaptırma heyecanı bile müthiş bişi ben bu ay öle bişi yaşayamıyorum ama inanın sizin adınıza inanılmaz heyecanlıyım teyzişkooo dicekler bana yuppi
taktı adet gecikmesine....adetin geciksin hemde 9 ay 10 gün inşallah........:teytey:
taktı adet gecikmesine....adetin geciksin hemde 9 ay 10 gün inşallah........:teytey:
KIZLARRRRRRRR
KIRMIZI KART YEDİM SAHADAN ATILDIM:a015::a015:
KIZLARRRRRRRR
KIZLARRRRRRRR
korkuyormuşşşşşşşşklava:klava:bu ay var zaten kız ama yoksa hele bir yapmaaaaaklava:günaydın ayşeciğiim neyse bakalım sen güzel bie ağustos annesi olursun inş. ama ben ne olurum onu merak ediyorummm ya bu ay olmadıysa testleri yaptıracağız ama ben testleri yaptırmakdan çok korkuyorumm
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasııııııın:dance:kızın al şu neti sende gelllllllll ama ben malum anca kocişi uyutunca girebiliyorummmmmmmkızlar ayşe,nazmiye,nasip,merve,emel,gülşen,şebnem nerelerdesiniz bakayım kalkın sabah oldu uyuyanlar, işde olanlar girin bakem siteye nasiple ayşe gece yarılarına kadar sitede oluyorlar sonrada sabah uyanamıyorlarrrrrrrklava:
günaydın kızlar........valla hazirandan bugüne kadar hamiş çıkaramadık.....ama bugünden itibaren hergün bi hamiş olacak........bitti karar verildi
ŞAKA ŞAKA :roflol::roflol:
OKUYUNCA NE HİSSETTİNİZ ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN:roflol::roflol::roflol:
ŞAKA ŞAKA :roflol::roflol:
OKUYUNCA NE HİSSETTİNİZ ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN:roflol::roflol::roflol: