- 20 Mayıs 2008
- 4.016
- 10
- 42
nasıl özenirdim Aşerenlere Anlatamam Kızlar Hayaller Kurardım Işte Kocişi Gecenin Bi Körü Market Aramaya Yollicam Diye Hani Selami Vardı Ya Nöbetçi Market Arıyodu Fıldır Fıldır Avakado Için(o Da Neyse Bitti Memleketin Güzelim Meyveleri Dominant Gönül Avakado Aşerir)sonra Ne Oldu Biliyomusunuzzzz Bırakın Aşermeyi Hiçbişey Yiyemez Oldum Meyve Canavarı Ben Bırakın Meyveyi Kokusunu Bile Istemedim(hatta Kocişi öyle Kızdırdım Ki Koca Bi Karpuzu Camdan Fırlattı Sonunda Bana Kızıp Hala Söyler)günde En Az 2 Kere Dondurma Yiyen Ben Dondurmaya Dönüp Bakmaz Oldum(kociş Kıyamet Kopacak Herhalde Ayşe Dondurma Yemiyo Derdi)3 Ay Sadece Kızarmış Patates Haşlanmış Yumurta Ve Yoğurtla Kahvaltı Yaptım Eh Ona Da şükürdü Yani Sıvı Hiçbirşeyi Istemiyodum şimdi Kesip Kesip Yedigim Domatese Elim Sürülse Rahatsız Olurdum Koku Gidene Kadar Bide Aşerme 3 Ay Derler Benimki Doğuma Kadar Sürdü Ahh Ahhhhh Naz Yapamadım Kocişe Gitti Hadi Darısı Sizin Başınıza Süründürün Kocaları :roflol::roflol:
Kiz Ben Ne Sivi Nede Birşey Yiyebildim Iğrençti Annemin Evine Gidince Kusmalarim Duruyordu Evin Kapisindan Girince Allah Koştur Lavaboya Adam Rezil Olmuştu Vallahi Birde Sonunu Görseydi Garibim Tam Bitti Derken Bebek öldü