- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
otobandan 2 saatlik yol ayol karşıdaysan bilmem tabi köyüme pikniğe gelirler her pazar istanbuldan insanlar demekki o kadar da uzak değilizlülülülülülü29 eylülde 7. yılı devirecez canım takviye derkenn:uhm:anlamadım açıkçası elevit dediğin vitamin mi eğer öyleyse şimdilik ona gerek görmedi doktorum ama 5 aydır folıc plus kullanıyorum artık bööö geldi ondan ama bebiş gelmedi ne yazıkki tavsiye edebileceğin bişeyler varsa buyur canım her türlü görüşe açığım sonunda bebiş varsa:dance:a.s.:1hug:
tamam işte sana sadece folic vermiş, elevitin içinde de folic dahil bi sürü de vitamin var. ben de 3 aydır kullanıyorum bana da bögg geldi sorma bi de nası kocaman bi haptır bu böle, yutamıom valla.keşke bebiş için bildiğim bi yöntem olsaydı seve seve paylaşırdım. bu arada maşallah 7 yıl, nice 70 yıllara inşallah canım.bizim daha 9.5 ay oldu :içelim: benim kaçmam lazım canım,duş yapcam, patates salatası yapcam,kitap okucam ohoo öptm sizi yarıon sınav var ama p.tesi akşam üstü burda olurum. görüşmek üzere a.s.