arkadaşlarrr benimde listedeki ismimi pembe yaparmısınız lütfen hamişimmmmmm şükürler olsun rabbin isteyen herkese nasip etsin inşallah....
arkadaşlarrr benimde listedeki ismimi pembe yaparmısınız lütfen hamişimmmmmm şükürler olsun rabbin isteyen herkese nasip etsin inşallah....
CANIM TEBRİKLER.arkadaşlarrr benimde listedeki ismimi pembe yaparmısınız lütfen hamişimmmmmm şükürler olsun rabbin isteyen herkese nasip etsin inşallah....
hehehe uğurludur listemiz:icecream:ya beni de yazın liste uğurlu mudur nedir böyle Belki benimde olur bebişim Hamiş arkadaşlar Allah sağlıklı bir gebelik nasib etsin
sabırsız ,neşelim üzülmeyin emi Allah nasip eder hepimize inşallah...
uğurlu listemizi hazirana taşırız yine aynı umutları içimizde yaşarız dimi kızlar?Neşelim aç oradan topic Umudumuz haziran diyenler....
tebrik ederim denizarkadaşlarrr benimde listedeki ismimi pembe yaparmısınız lütfen hamişimmmmmm şükürler olsun rabbin isteyen herkese nasip etsin inşallah....
hehehe açtım konuyu şimdi haziran bekleyenleri bekliyorum:)))
Olabilir Sen Bir Listenin Dökümani Ver Ve Isteyen Arkadaşlarimiz Varsa Hemencik Kayda Alayim:)))
Gizem Ben Kaçtim Akşam Yine Uğrarim
Biliyorum Ne Zamandir Ilk Defa Karşilaştik Ama Bir Yiğin ütüm Varda:)))
saol canım benim ütüye değilde oturmaya beklerim.YARDIMA GELEYİM CANIM.İYİ ÜTÜ YAPARIM ÇABUCAK BİTİRİRİZ a.s
deniz canım tebrik ederim inşallah bizlerde mutlu haberi ilk buradan paylaşırız
ben bugün doktora gittim kızlar şükür yumurtam çatlamış ağrım vardı baya kist oldu zannettim ama diğilmiş dua edin nolurrr bu ay doğum günü hediyem bebişim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?