merhaba kizlar benim dün pozitif cikti ama ben doktora gitmicem hemen 2 hafta beklicem cünkü daha kücük ultrasyonda görünmez diye.sizce gitmelimiydim oyek sen gittinmi?ben 2 hafta gitmeyi düsünmüyorum
arkadaşlar benim tarih de 27 mayıs ekleyin lütfen
arkadaşlar merhaba benimde umudum bu ay inş.dün gece çok dua ettim.inşallah herkesin gönlüne göre verir yaradan.benimde ismimi eklersen sevinirim gizemx.30 mayısı beklicem bakalım.inşallah gelmez de bebiş olur.
gizemcim ben listede iki tane görünüyorum canım uğrarsan eğer birini silersin ok tatlımm
arkadaşlar bişay sorcam benim çok fazla olmasa da biraz kilom var bu hamileliği etkilermi 170 boyum var 76 kiloyum.ama kemiklerim iri boyumla kilom orantılı gibi duruyo.çok aşırı şişman değilim ama yinede rahatsız olduğum zamanlar oluyo.bu ay ümitliyim hamiş olmak için.bu arada çok fazla da ağır bir diyet olmasada yediklerime dikkat ediyorum.protein ağırlıklı yiyorum genelde.inşallah size bu ayın sonunda güzel haberler veiririm.2 yıllık evliyim yeni yeni deniyoruz.yani 3 aydır.inşallah güzel şeyler olur.
gizemcim şimdi sana bişiy sorucam saçma gelebilir ama
hani stres yapmayın kafanıza takmayın takarsanız hamile kalamazsınız falan diyolar ya
şimdi bu kafaya takmak tam olarak ne demek ben onu anlayamıyorum
şimdi biz umutlanırsak veya ya bu ay da olmazsa diye düşünürsek kafaya takmış oluyoruz doğal olarak
sen bu konuda ne düşünüyosun
yani anlayamıyorum ben şimdi ilk kez deniyorum da beklemeyecekmiyim bebeğimi beklersem olmazmı onlar bu anlama mı geliyo yani
aydınlatırsan sevinirim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?