- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabırsız,deniz13654,benssenb kızlar haberlerinizi bekliyoruz..draje leylimley ses seda yok kızlar sizden..sonuç ne olursa olsun olumsuz da olsa adet olsak da üzülmeyeceğiz sağlık olsun yeterki sadece umudumuzu sonraki aya taşıyacağız ..değil mi kızlar?sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz.gerisi Allahtan....Bebişlerimiz olacaksa biz hiç uğraşmasak da olacak...İşte bu yüzden dua edelim hep birbirimize kızlar inşallah bu ay sonunda hepimiz hamiş oluruz adet olan kalmaz listemizde...
canım inşallah fazla beklemeden bebişine kavuşursun.Kasem senin tarihi de ekledim canım.Neşelim beni okuldan çok şu yumurtlama hadisesi yoruyor.sürekli ateş ölç akıntı takibi yap kendini dinle...sıkıldım yaa.yumurtlasam da kurtulsam vallahi .ateş çok belirgin olmuyor bende o yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum.senin için hayırlısı olsun canım .inşallah doğumgünü hediyeni alırsın...
amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh başarırsınız ben bu aya başaramadım ama 3 ilk defa gördüm galiba ilaçın etkisi 11mayıstaki adetimi bekliyorum artık ben:))heyecan sürüyor, çok sabırsızım NEŞELİ. umarım bu ay başarırız hepimiz :)
hoşgeldin canım aramızaa.s.Bu arada ben aranıza bugün katıldım. Dün siteyi keşfettim ve hemen ben de burda olmalıyım dedim. :)
slm neşeli benide eklersen sevinirim listene bu arada herkese mrb.a.s
benide mayıs ayına ekleyin lütfen.umudumuz mayıs....
gizemcim ben 6 mayısta regli oldum artık haziran ayına kaldı umutlar liste yaparsan eklersin
cnm bütün hamişleride tebrik ederim
bu arada
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşlar
CANIM BENDEDE HEP MANTAR OLUŞUYOR AMA DOKTORLARIN DEDİĞİNE GÖRE BİŞEY OLMAZMIŞ AMA KÖTÜ BİŞEY MANTAR OLUŞUNCA ZATEN İLİŞKİ OLMUYOR ÇOCUKTA 2.PLANA KALIYOR BENCE AMA DK LARIN BİR BİLDİĞİ VARDIR GALİBACADIARZUkızlar bende mantar oluştu sanırım hamileliği engellermi biliyomusunuz of offffffffffffff