- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru söylüyorsun canım......en güzeli 1 hafta 10 gün gecikmesi......
neyi merak ediyorum kızlar biliyormusunuz ben hamileyim dediğim zaman nasıl tepki verecek en çok onu merak ediyorumCADIARZU
ya kızlar allah aşkına kim bekleyebiliyo 1 hatfa 10 gün alemsiniz adet olmadan kan testi yaptırmaya kalkıyoruzzz:roflol::roflol:
şöyle bir hayal et bakimCADIARZUkırmızı güller alır belki yada seni alır şöyle romantik bir yemeğe götürür yada sadece sarılır sıkıca:uhm:öf benim hayalgücü buraya kadar sen bi hayırlısıyla o müjdeyi verde bakalım tuttura bildimmi bari:roflol:
ne bileyim yokklava:çalışmalar iki katına çıkacak o kadar :dance:ben kaç tane testi çöpe attım say say bitmezsenağlamaama pes etmek bize yakışmaz değilmi:1hug:bizimki çok nazlı olacak çoook bekletmesinden bellia.s.canım sağol uyandırdıkmı seniiiisüprizzzzz işden gelirken alacak yer bulamamış gece nöbetci eczane buldu aldı ama ne bileyim yaaa
Doğru söylüyorsun canım......en güzeli 1 hafta 10 gün gecikmesi......
tamam canım bakalım tuttumu bu arada benim başıım yine ağrımaya başladı kızlar sol tarafım resmen zongluyo yaaaaaaaa
doktora gitsen ya dünden beri geçmedimi kız ihmal etme bence :1hug:böyle geçeceğe benzemiyor baksana
dün olsaya canım pazar gününden beri ağrıyoooo
ne işin var orada o zaman kızklava:hadi doktoramerak ettim git hadi umarım önemsiz bişeydir ilaçta serbest nasılsa şimdilik:1hug:
böyle baş ağrısı falan için izin almam ya bebiş için alırım sadece
eeeeee ne olacak o zaman çekecenmi böyle:uhm:iş çıkışı git bari ya aklım sende kaldı kız:1hug:sürekli baş ağrısı ihmale gelmez diye bilirimihmal etme git şu doktoraklava:
ya gülüm kan testi yine en mantıklısı sonucta adet gelmeden sonuç veriyo mu veriyo ya kan testini yaptırıcan yada regl gecikmesinden sonra 10 gün beklicen. başka yolu yok. e adet gelmeden de hiçbirimiz gidip kantesti yaptırmıyoruz öyle değilmi? aman yaa neyse ne! senin kafan bozuk canın sıkkın o yüzden başın ağrıyo. ama bence fazla takılma kocana. ben kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. sadece erken erken heveslenip sonra üzülüyorsun diye gardını alıyordur kocişin. onlar erkek biz kadın yapcak bişi yok en güzeli kaydadeğer birşey olmadan onları bu yaşadıklarımızın içine çekmeye çalışmayalım. sonra gerçekten yaşadıklarımızı kaale almıcaklar. onlar direk sonuca bakıyo. bende eşimi artık olayın içine sokmucam yani şu anlamda üçbeş gün gecikme kan testi aşamasına gelene kadar çaktırmıcam. napiim kafamçokkarıştı
tamam canım akşam giderim inş. bir aksilik çıkmazsa babam hastaneden çıkacak belki bugün çıkmazsa giderim:1hug:
geçmiş olsun canım babanın nesi vardı umarım iyileşmiştira.s.
aslında benimkide hemen hemen seninki gibi artık günleri biliyo regl tarihi yaklaşınca bakıyorum merak dolu gözlerle bana bakmaya başlıyo.artık unutturmam çok zor. ama en azından ben kendim umutlanmadan onu umutlandırmıcam. senin durumun tabiiki daha duygusal amelicim allahım inşallah önce sizi sevindirsin. ben sıramı veriyorum size. inşallah bu ay boş geçmessiniz canım inşallah.:teselli:
inşallah çıkar canım geçmiş olsun tekrara.s.bronşiti var canım bugün belli olacak çıkar belki bugün
ya bende merak ettim nerelerde bu kız:uhm:nasippppppppp gel artıkklava:kızzz nasipppp bir sen eksiksin haaaaa nerelerdeysen
inşallah çıkar canım geçmiş olsun tekrara.s.
ya bende merak ettim nerelerde bu kız:uhm:nasippppppppp gel artıkklava:
bu arada ağrın geçtimi canım:1hug: