- 4 Mayıs 2008
- 3.614
- 2
- 52
ama nasipcimm kanda 3 günden sonra çıkıyo muş o yüzden bekleyemedim..bütün umutlarım gitti...
İYİDE AŞKIM AŞKIM BOŞ YERE KENDİNİ ÜZMÜŞSÜN AZ DAHA BEKLEYİP TEKRARLAT TESTİ:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama nasipcimm kanda 3 günden sonra çıkıyo muş o yüzden bekleyemedim..bütün umutlarım gitti...
bende geldim kızlar yokluğumda amma çok yazmışsınız ne var neyok anlatın bakim
GELDİM HAYATIM NE YAPAYIM ANCA SEN NASILSIN BAKAYIM YENİ LİSTEYİ GÖRDÜNMÜ ERKEN BELİRTİLERİ VALLA PSKOLOJİK DEĞİLSE GAB-LİBA BEN HAMİŞİM:teytey:
sevdenurcum adet gecikmen mi 3gün oldu ben anlayamadım benim bildiğim kan testi gebelik oluştuktan 3 hafta sonra çıkar.
aslında yaptırma mam gerekiyo du fakat benim genital bölgemde siğiller çıktı ve sabah doktora gittim...ama ilaç verdi gebelik varsa kesinlikle kullanmamam gerektiğini söle di.. açıkcası mecbur kaldım yaptırma ya umutla beklemek güzel di...
anaaa ben burdayım orda kendi kendime yanıt yazmaya çalışıyodum bi baktım üç sayfa olmuş kimler gelmiş kimler:uhm: sevindim hoşgeldiniz kızlar. sen nerdesin bakim nasip klava: hesap ver yoksun sabahtan beri hımmmklava:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr başım yine ağrımaya başladı yaaaaaaaaaaaa
nie kız senin başın ağrıyor hayırdr inş.
nie kız senin başın ağrıyor hayırdr inş.
Kızlar selam... Ben bu ayı boş geçirmişim maalesef. Dün regl oldum.. Umarım bekleyen diğer arkadaşlar hamiledir...