Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya aslında bu ay o kadar takmıyorum ben kafaya hayırlısı neyse o olsun
ne kadar zamandır uğraşıyorsun nalan uzun bir süre mi...
küstüm yaaaa beni neden sormuyosun ben burdayımmm:roflol::roflol::roflol:herseyın hayırlısı esmacım neyse aysonunda ınsallah hamiş olucaksın sendee..baş agrın nasıl olduu
yok bu ay ilk kez kullandım bu testleri.bir yıllık evliyim ama yeni karar verdik çocuk yapmaya.rumeli sen nezamandır uğraşıyosun.
tabikii öyle hayırlısı.......biz üstümüze düşen vazifeyi yapıyoruz artık gelip gelmemek onlara kalmış
kız sen adını söledinmi ki ne senin adın bakayım başımda hafif ağrıyo işde inş. ağırlaşmaz hiç çekilmez oluyo valla:sm_confused:
evet canımmm aynen öyle dedimya akşam test yaptım üstüne kalmışmıyım acaba diye negatif çıktı eşim gece ilgilenmeyip sabah sordu ilk başta sanane gece ilgilensen bilirdin dedim sonra söyle diye ısrar edince negatif dedim ohhhh çektii bir bebekden vazgeçti galibaaa senağlama
yok bu ay ilk kez deniyoruz.ovulasyon testleri çok işe yarıyor diye duydum kullandınmı rumelili
evet canımmm aynen öyle dedimya akşam test yaptım üstüne kalmışmıyım acaba diye negatif çıktı eşim gece ilgilenmeyip sabah sordu ilk başta sanane gece ilgilensen bilirdin dedim sonra söyle diye ısrar edince negatif dedim ohhhh çektii bir bebekden vazgeçti galibaaa senağlama
canım benım adım nazmiye.öyle valla baş agrısı kötü oluyo umarım cogalmazz
yok kızz vazgeçer mi hiçç....seni rahatlatmak içindir öyle demiştir.....sen bu ay üstüne düş bakalım 26 haziranda ohh diyebilecek mi:dance::dance::dance:
walla ben biraz acemiyim.daha temkinli yaklasııyorum galiba.strese girincede olmuyo diyolar doğrumu acaba.ben çok heyecanlıyım.22 haziran beklenen adet günüm.acaba bu tarihten önce kandan gebelik testi yaptırsam doğru sonuş verirmi
canım bak pes etmek yok bu ay iki katına çıkaracaz çalışmaları:1hug:günaydın kızlar test yaptım akşam negatif çıktı üstüne kalmamışım yani bu demek oluyorki 26 haziranı bekliyoruz eşim gece hiç sormadı ne oldu sonuç ne diye rüyasında görmüş sabah kalkınca soruyo canım test ne oldu diye gece neredeyse testi gözüne sokacaktım ilgilenmedi bende gece neden ilgilenmedin sanane dedim
ya kız senin için erken kalktım:roflol::roflol::roflol:bu en erken halim:teytey:nasiiiip ayşeeeeeeeee gülşennnnn şebnemmm neredesiniz kızlarrr yaaaaaaaaaaaa
hiç vazgeçermi sen üzülme diye öyle demiştir erkekler daha hassas bu konuda aslında ama belli etmek istemiyorlar işte malum ama senden çok istemiştir olmasını yoksa neden testi kendi almak istesina.s.evet canımmm aynen öyle dedimya akşam test yaptım üstüne kalmışmıyım acaba diye negatif çıktı eşim gece ilgilenmeyip sabah sordu ilk başta sanane gece ilgilensen bilirdin dedim sonra söyle diye ısrar edince negatif dedim ohhhh çektii bir bebekden vazgeçti galibaaa senağlama
canım bak pes etmek yok bu ay iki katına çıkaracaz çalışmaları:1hug:
ya kız senin için erken kalktım:roflol::roflol::roflol:bu en erken halim:teytey:
hiç vazgeçermi sen üzülme diye öyle demiştir erkekler daha hassas bu konuda aslında ama belli etmek istemiyorlar işte malum ama senden çok istemiştir olmasını yoksa neden testi kendi almak istesina.s.
edelim hayatım listeye eklememi istermisina.s.
ya kızlar benim reglim saat gibidir 28.gün şıp. geçen ay 4 gün gecikti bende idrar testi yaptım tabiiki ama negatif. dördüncü gün regl oldum. o yüzden bi haftalık gecikmeyi tanırım artık gerisi sadece ümit verir. bi daha yedi gün gecikme olmadan kılımı kıpırdatmıcam. ve idrar testi de bi haftadan önce doğru sonuç vermiyor. erken teşhis testleri de zırva bence. hamişsen erkeni ucuzu pahalısı farketmiyor. çat sonucu veriyo zati. en net sonuç kan testi. öyle değil mi ? belirtiler desen hem regl belirtisi hem hamiş belirtisi. bu işin içinden belirtilerle de çıkılmıyo. allah büyük bakalım nolcek?