- 12 Mayıs 2008
- 3.903
- 17
amaaaaaaaaaaaaaannnnn kimseciklerler kalmamış bende ben yokken kaynatmışlardır iyice diyodum
bende senden ses çıkmayınca terminale koştum yine geri dönmeyesin diye tüh burdamıydın:roflol::roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaaaaaaaaaaaaaannnnn kimseciklerler kalmamış bende ben yokken kaynatmışlardır iyice diyodum
bende senden ses çıkmayınca terminale koştum yine geri dönmeyesin diye tüh burdamıydın:roflol::roflol::roflol:
ya habersiz gelmem artık az bir yol değil geri dönemem hem ben yolun yorgunluğunuda atamadım yaaaaaaa:roflol::roflol:
anlaşıldı senden umut yok ben yavaş yavaş işe girişem bari:roflol::roflol::roflol:
millet napiyosunuz yaw iyice boşladınız buraları geliyom bakıyom kimse yok. sıkıldım yani. zaten rejim yapıyorum karnım aç alla allaaaa. nası vercem ben bu kiloları ya bana bi akıl veriverin kızlar. konsantre olamıyorum diyete. görüyom incecik kızları ayar oluyorum. benimde öyle çok fazlam yok ama bi beş kilo vermem lazım....
ya canım benden kahverengi akıntı gelmeye baslamış ilaç kullanmadımya bu ay adet arasında adet olacağım galiba ilaçdan önce öyle oluyoduuusenağlama
millet napiyosunuz yaw iyice boşladınız buraları geliyom bakıyom kimse yok. sıkıldım yani. zaten rejim yapıyorum karnım aç alla allaaaa. nası vercem ben bu kiloları ya bana bi akıl veriverin kızlar. konsantre olamıyorum diyete. görüyom incecik kızları ayar oluyorum. benimde öyle çok fazlam yok ama bi beş kilo vermem lazım....
ben geldim kızlara.s.a.s.
şimdi mesaj çektim neden sabah negatif deyince oohhh çektin merak ettim bebek istemiyorusun sen diye cevap vermiyo bana esma işin gücün yokmu senin diyo yaaaaa durun kızlarrrr cevap geldiii cevabı
FARKETMEZ ne demek oluyo şimdi buuu
ben geldim kızlara.s.a.s.
slm Kızlar Nasılsınız...ben Kötüyüm Bugün Kan Tahlili Yaptırdım Dayanamayıp...aslında Regl Günüm 22 Haziran Ama Ben Yaptırdım Işte şimdi Telefonla Sonucu Mu Sordum Yine Negatiff Off Yaaaa...kan Tahlili Yaptırıp Ta Yanılma Olur Mu Ne Olur Bana Biraz Moral Verin
hoş geldinnnnn :1hug:nerde kaldın bakimklava:ya baktımda esmayla aynı olmuş ne eklesemCADIARZUnasip huuuuuuu kuyuya mı düştün kızzzzzz:roflol::roflol::roflol:
slm kızlar nasılsınız...ben kötüyüm bugün kan tahlili yaptırdım dayanamayıp...aslında regl günüm 22 haziran ama ben yaptırdım işte şimdi telefonla sonucu mu sordum yine negatiff off yaaaa...kan tahlili yaptırıp ta yanılma olur mu ne olur bana biraz moral verin