Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim sayfaya geçsekte birşey değişeceğini sanmıyorum orda da aynı yoğunluk olacak ki
Ehh iyi madem burada kalalım......sen nasılsın iyi hissediyor musun kendini...esmanın yoğun baş ağrısı vardı ama şimdi ne durumda acabafisfisfis
iyiyim hayatım sabahki bunalım geçti:roflol::roflol:
hadi bakalım haziran uğur getirsin. ya bu bi hafta geçmez şimdi kızlar yaa? hiç umudum yok gibi hissediyorum. nolcek bizim halimiz yaw? taksan bi türlü takmasan bi türlü. biz neler düşünüyoruz milletin ne dertleri var. insanoğluda çok nankör anacım. allah dermansız dert vermesin. çok şükür halimize. ben karar verdim oluruna bırakcam kendimden çok ödün vermeyeceğim sonra hayalkırıklığına uğruyorum. neysem oyum kardeşim. allah bize bebiş verecekse verecek vermeyecekse de canımız saolsun. amaaan ne saçmaladım ben yine ya
haklısın canım :sm_cool:ama insan arada bunalıma giriyor iştekafamçokkarıştı
ama bizde girmek yok değil misüprizzzzz
şimdi benim karımın altı berbat olgunlaştı ve belim ağrıyor bu bir
ikincisi akıntım var
üçüncüsü göğüslerim dolgunlaştı sizce bu nedir?:roflol::roflol:
benım adetıme 3 gun kaldı dua edın lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hamilelik belirtisidir arkadaşım varmı itirazı olanklava:ya kızlar size derken ben koptum gidiyorum tutun beni:roflol::roflol::roflol:
pes size hani jinegolog uzmanları olmuştuk:roflol::roflol:kocalarımıza göre neden kimse cevap yazmıyorrrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ya regl belirtisiyse:roflol::roflol::roflol::roflol:
yazdımya kızsenağlamabeğenmedinmi var mı aksinin ispatı:uhm:eeeeeeeee hamişsin o zaman:içelim:
yok anam sen harbiden bugün solundan kalkmışsınklava:gezmekte yaramadı anlaşılan CADIARZUne yapsak yahu:uhm:loveactually yanlız kalmasın birlikte dövem ikinizi gariklava::roflol::roflol:
hadi döv döv dövlülülülülülülülülülülülü