- 4 Mayıs 2008
- 3.614
- 2
- 52
hoşgeldin nasipcim nerelerdesin ? bu arada ben de şebnem memnuuun oldum kızlar :)
dolaştım biraz sabah canım biraz sıkkın gibiydi şimdi bomba gibiyim:sm_cool::sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin nasipcim nerelerdesin ? bu arada ben de şebnem memnuuun oldum kızlar :)
kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmmŞeniz
klava:klava: seni hayırsız sen nerelerdesin bakiim çok ayıp ihmal ettin bizi. hadi hayırlısı bakalım üzme tatlı canını herşey yoluna girer. bide bi teste aldanma bu duruma göre değişebiliyor. benimde eşimin ilk sayımında sınırda çıkmıştı aradan bi zaman geçti bidaha yaptırdı 10 milyon arttı. herhangi birşey de yapmadı bunun için. bi arkadaşım tüp bebek denedi tutmadı eşinin çok azdı sayısı çok uğraştılar. yılbaşında tatile gittiler orda kendiliğinden hamiş kaldı. zaman herşeyin ilacıdır. yeterki allah nasip etsin. :1hug:
ben geçende okudum her akşam kocana yatarken iki kaşık bal yedircekmişsin kendinde sabahtan bi sakıza tarçın ve bal damlatıp bulayıp yada neyse bütün gün sakızı çiğnicekmişsin yumurtan için. sakızla yavaş yavaş kana geçtiği için daha iyi oluyomuş. birden yemicen yani sakızla çiğnicen. valla onların yalancısıyım.
bu arada site bu saatlerde yavaşlıyo çok giriş oluyo heralde. ama şikayetler öneriler kısmı var oraya yazılabilir. eski forumlarda çok yer kaplıyo galiba. ama kimsede forumların silinmesini istemiyo kk da napsın. silseler epey hafifler ama işte ne şiş yansın ne kebapmıydı neydi ondan :)
ya bunu site yetkileilerine bildirelim zor açılıyor sayfalar diye
slm kızlar,abimin düğünü için mersine gitmiştim, ne var ne yok bakayım. yeni hamişler var mıı? umarım hepiniz iyisinizdir.