- 22 Mayıs 2008
- 963
- 0
- 40
ben de öyle hakkaten :)
bende bende :)))))))))))))))))))))))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de öyle hakkaten :)
inşallah canım bu ay burası hamiş ten geçilmeyecekkk..gelsinn bebişllerrrrr:teytey::sm_cool:
delisin kız siz hepinizŞeniz
ama sizleri çok seviyoprum valla sizin bana yaptığınız dualar ve pozitif enerjinizle hamiş yapacaksınız
kız köseoğlu elifti değil mi ben zaten hepsenden önce geliyordum laelaelaelaelae
nihan hayatım ben 37 yaşındayım
buarada ben hala hastalanmadımm yarın ilk işim doktora gitmek olacak bugün arıcam doktorumu ne bu böle 13.gün.
bende kan testi bile yaptırdım yok yani bebiş falan ama düngece uykumda arada uyandıkça sanki bebişim var gibi karnımı tutuorum
bende bende :)))))))))))))))))))))))))))))))))
valla kızlar hepimiz hamiş kalalım ozamanda ay tekmeledi ay ne koysam bebişimin adını diye muhabbetler ederiz:)
akıllı olsak senle ne işimiz varrrr:roflol::roflol:
esma canımm senin adın nedirrrr acabaaa
nazersçim benden yaşça büyüklerimle sohbet etmeyi,fikirlerini dinlemeyi çok severim ben.Seninle de iyi geçineceğimizi düşünüyorum
kızlar o kadar çok isterim ki hele kocamın bu bebiş muhabbetini hiç açmamasına rağmen sizlere güzel haberi vermeyii ay varya uçarım herhalde havayaa
ama yok be kızlar kanda çıkardı en kesin sonuç yani
nazersçim benden yaşça büyüklerimle sohbet etmeyi,fikirlerini dinlemeyi çok severim ben.Seninle de iyi geçineceğimizi düşünüyorum
yaptırdığın yere bağlı kızım 13 gün oldu diyorsun bu normal değil ki
canım ya senin için sakıncası yoksa hangi bankadasın bende eskiden bankacıydım
allahımmmmmmmmm sen büyüksüüünnnn hepimizin dualarını kabul ett güzel allahımmmmm
valla kızlar hepimiz hamiş kalalım ozamanda ay tekmeledi ay ne koysam bebişimin adını diye muhabbetler ederiz:)
kesınlıkle Canım Anlaşıcaz Tabiki Umutlarımız Bır Burda Hepimizin..gıttıgımız Yollar Farklı Olsada Yolun Sonundakı Istegımız Hepımızın Bı Bebiş...allahım Inşaalah Kımseyı Bu Yolda Yarıda Bırakmaz ..
Buarada Kac Yasındasın? Ben 24 Yuasındayım
canım benim şimdi burda ifade etmesem daha iyi olur,darılma olur mu
poliklinikti aslında yaptırdığım bide kahverengi lekelenmeler oluyor ya onlar benimm kafamı karıştırıo:uhm: bakalım yarın sabah işe gelmeden direk doktora sorada sizlere haber etcema.s.