- 24 Haziran 2011
- 3.142
- 389
- 163
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #1.161
kızlaarrr kızlarrrrr benim adet 25 kasım dı 4 gün gecikmeli olarak geldi malesefff(
gerçi bu ay ilk denememizdi ama nasip değilmiş olamdı
bende şimi umudum aralık ayı diyorum
burada banada yer varmı acaba ????
bat 31 aralık
canım ben hayıtı kullanmadan önce zaten korunuyodum bebiş istemiyodum bigün elime gelen sertlik yüzünden dr a gittim oda 3 ay kullan dedi hayıtı kullandım sonra gebelik önerdi azalır dedi büyük ölçüde... denediğim ilk ay hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar bebeğimibende düşükten sonra 3 ay ara verdim geçen ay hayıt kullanmadım aklıma bile gelmedi yani baktım burda arkadaşilar hayıttan bahsediyor bende dank etti :) acaba hayıttanmı dedim hemen hamiş kaldım tekrar başladım 10 gündür ,içiyorum bakalım görecez canım... inşallah işimize yarar yani bende ilk defa bu ay ovulasyon testi aldım kullandım benim adetin 12. 13. günü gördüm çizgileri o günler ii çalıştım hakkımızda hayırlısı artıkkkk...
tebrikler canım.inşallah gerisi gelir.listeye ekledim tatlım.Kızlar, listenini ilk hamişi miyim bilmiyorum ama size güzel bir haber vereyim... BAT 9 aralık ama belirtiler hissettiğim için dün gece test yaptım ve silik 2. çizgiyi gördüm. Haftaya çarşamba gibi kan testi yaptırıcam. Hmiş olarak yazabilirsiniz beni canım
Kızlar, listenini ilk hamişi miyim bilmiyorum ama size güzel bir haber vereyim... BAT 9 aralık ama belirtiler hissettiğim için dün gece test yaptım ve silik 2. çizgiyi gördüm. Haftaya çarşamba gibi kan testi yaptırıcam. Hmiş olarak yazabilirsiniz beni canım
canım ben hayıtı kullanmadan önce zaten korunuyodum bebiş istemiyodum bigün elime gelen sertlik yüzünden dr a gittim oda 3 ay kullan dedi hayıtı kullandım sonra gebelik önerdi azalır dedi büyük ölçüde... denediğim ilk ay hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar bebeğimibende düşükten sonra 3 ay ara verdim geçen ay hayıt kullanmadım aklıma bile gelmedi yani baktım burda arkadaşilar hayıttan bahsediyor bende dank etti :) acaba hayıttanmı dedim hemen hamiş kaldım tekrar başladım 10 gündür ,içiyorum bakalım görecez canım... inşallah işimize yarar yani bende ilk defa bu ay ovulasyon testi aldım kullandım benim adetin 12. 13. günü gördüm çizgileri o günler ii çalıştım hakkımızda hayırlısı artıkkkk...
Kızlar, listenini ilk hamişi miyim bilmiyorum ama size güzel bir haber vereyim... BAT 9 aralık ama belirtiler hissettiğim için dün gece test yaptım ve silik 2. çizgiyi gördüm. Haftaya çarşamba gibi kan testi yaptırıcam. Hmiş olarak yazabilirsiniz beni
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sonunda bir hamiş :))))))))))))
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.
Darısı bizlerin başına canım.
Topikimize uğur getirirsiniz inşallah bebişin ve sen...
teşekkürlerrrr canmmmhoşgeldin canım ne demek aramızda herkese yer varüzülme tatlım benimde 19 kasımdı 17 kasımda geldi kırmızılar benimde aralığa kaldı ümidim ve benimde ilk ayımdı
[TABLE="width: 442, align: left"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD] İSİM
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]fidankaa
[/TD]
[TD]30 Kasım
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]hulyabaskurt
[/TD]
[TD]1 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]1 Aralık
[/TD]
[TD]Kırmızı kart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]su4184
[/TD]
[TD]1-2 Aralık
[/TD]
[TD]Kırmızı kart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]gull-aslan
[/TD]
[TD]2 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD]2 Aralık
[/TD]
[TD]Kırmızı kart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]seraprap
[/TD]
[TD]3 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]haticeee
[/TD]
[TD]3 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ozler86
[/TD]
[TD]3 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]baharer
[/TD]
[TD]4 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sheima80
[/TD]
[TD]4 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]perilous
[/TD]
[TD]5 Aralık
[/TD]
[TD]Kırmızı kart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]5 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]depresyonnn
[/TD]
[TD]6 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]6 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sub
[/TD]
[TD]6 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]angelif
[/TD]
[TD]6 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]deryalcın
[/TD]
[TD]7 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]kepi3
[/TD]
[TD]7 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]didos86
[/TD]
[TD]7 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sea.1013
[/TD]
[TD]7 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]prensesra
[/TD]
[TD]7 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mulberry8092
[/TD]
[TD]8 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]slna
[/TD]
[TD]8 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mugus1980
[/TD]
[TD]8 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]8-9 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]nevercare
[/TD]
[TD]9 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]accident
[/TD]
[TD]9 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sdfclb
[/TD]
[TD]9 Aralık
[/TD]
[TD]Hamişşş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sakaaar
[/TD]
[TD]11 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mrysyr
[/TD]
[TD]11 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]11 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]niluferr
[/TD]
[TD]12 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]12 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sama
[/TD]
[TD]13 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]nilufereren
[/TD]
[TD]13 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]yesil33
[/TD]
[TD]14 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]sementa33
[/TD]
[TD]15 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD]15 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]yezal
[/TD]
[TD]16 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]yasib2538
[/TD]
[TD]17 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]aleyyna
[/TD]
[TD]17 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mzuhal
[/TD]
[TD]18 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]saranhaeyo
[/TD]
[TD]19 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ikizler5
[/TD]
[TD]20 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]20 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]gamzelal
[/TD]
[TD]21 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]olimbera
[/TD]
[TD]23 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]25 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]glsshh
[/TD]
[TD]24 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]26 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]gocmenkuslar
[/TD]
[TD]26 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]cewo
[/TD]
[TD]27 aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]gece_07
[/TD]
[TD]27 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]neslisesu
[/TD]
[TD]31 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]31 aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Aysunayy
[/TD]
[TD]31 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ciceklara
[/TD]
[TD]31 Aralık
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar, listenini ilk hamişi miyim bilmiyorum ama size güzel bir haber vereyim... BAT 9 aralık ama belirtiler hissettiğim için dün gece test yaptım ve silik 2. çizgiyi gördüm. Haftaya çarşamba gibi kan testi yaptırıcam. Hmiş olarak yazabilirsiniz beni canım
tebrikler canım.inşallah gerisi gelir.listeye ekledim tatlım.
hülya dan haber bekliyoruz.inşallah ilk hamişimiz o 2. sisen
çoookk güzeellll birrr haberrrrrrr canıımmAllah kucağına almayıda nasip etsin darısı başımızaaaaa inşallahhhhhh
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.
Darısı bizlerin başına canım.
Topikimize uğur getirirsiniz inşallah bebişin ve sen...
İnşallah canım.... hepinizin nickinin yanında hamiş resmi görmek istiyorum Allahın izniyle
İnşallah canım.... hepinizin nickinin yanında hamiş resmi görmek istiyorum Allahın izniyle
ay negüzel ya hemde erkenden ögrenmişssin darısı bizde:) hadi ilk hamişimiz sensin ugurlu gelirsin inş bize:)Kızlar, listenini ilk hamişi miyim bilmiyorum ama size güzel bir haber vereyim... BAT 9 aralık ama belirtiler hissettiğim için dün gece test yaptım ve silik 2. çizgiyi gördüm. Haftaya çarşamba gibi kan testi yaptırıcam. Hmiş olarak yazabilirsiniz beni canım
ay inş erirler ben bu kistlerdne çok korkuyorum bigün kanse olup ölmekten falan.... bende liseden beri var.. senede 1 kere gidiyorum doktora lisedeyken her genç bayanda olur normla kötü deil dediler.. ama zaman geçtikce kimisii alallım kimi doktor kontrol altında tutalım dedi... ondan biraz vesvese ettim .. en son gecen sene gittim yani evlendikten sonra gittim 1.5 cm olaan kistim 0.9 milim olmuştu baya küçülmüş ondan içim rahat ettii.. evlenince hormonlarım düzene girdi heralde:) inş rabbimmm amansız dert vermez allahım böle kötü dertlerden düşmanımı bile uzak tutsun yaşlanıp bi nefeste ölüm nasip etsin.. en çok istedigim çocugumun düğününü annem babam kardeşlerimle birlikte görmekkk...evet canım hormon ilaçları iyi değil doğım kontrol hapı mesela dr bana kesinlikle kullanmıcaksın dedi onlar arttırıyomuş. benim göğsümdede çok fazla var ben 6 ayda bi gidiom dr a eğer hamiş kalırsam doğurunca gitcem :)
hoşgeldin cnm üzülmeeee yılbaşına güzel haberler alcaz hepimiz inş:)bat tarihleirmiz yakın benimde 27 aralık ama ben 30-31 gibi olurum 3-4 gün gecikiyor:)kızlaarrr kızlarrrrr benim adet 25 kasım dı 4 gün gecikmeli olarak geldi malesefff(
gerçi bu ay ilk denememizdi ama nasip değilmiş olamdı
bende şimi umudum aralık ayı diyorum
burada banada yer varmı acaba ????
bat 31 aralık
cnm çok erken yapmışsın testi varsa bile çıkmazki.. sabretttt adet günü yap yada dayanamazsan adetten 1 gün önce yap..öncelikle merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 6 aydır deniyorduk ama olmuyordu geçen ay klomen kullandım ve doktorun dediklerini harfiyen uyguladım(5 gün günde 1 tane) 2 tane yumurtam olmuş çatlatma iğnesine falan gerek kalmadı ama bilmiyorum bir yandan gebelik belirtileri falan gösteriyorum bir yandan adet belirtileri kafam karışık anlayacağınız bu sabah test yaptım ama sonuç negatif çıktı ve daha 5 gün var adet günüme sizce ne yapmalıyım (birde şu hemen sonucu bildiren testten yapmak istiyorum bakalım sonuç ne çıkacak) şimdiden tşk. tekrar görüşmek üzere hoşçakalın..............
yaa bu hayıt denilen sen nası bişi.
ne zaman kullanmaya başlıyosun.ve nasıl kullanıyosun
benim adetin bugün 4. günü geçmi kaldım başlamak için
cnm şimdi bize anlat bu ay neler yaptıgını belirtileirni falan:) fikir olsun bizede:)
tam zamanı cnm bende dün başladım adetimin 5. Günü yani:)
zaten adetin 5. Günü başlanılıp adet oldugunda bırakcaksın.. Sonra yine 5. Günü başlıycasksın.. Bugun al yarın sabah tok karnına 1 subardagı sıcak suya 1 tatlı kaşıgı koy agzı kapalı olsun demlet 15 dk sonra süzüp iç...
Ben işyerine küçük konserve şişesi bid e süzgec götürdüm hersabah yapıyorum.. Aslında süzgecli bardaklar varda süzgec dleikleri çok büyük ordan düşer hayıt tohuumları rahat içilmez:)
tebrikler canım.inşallah gerisi gelir.listeye ekledim tatlım.
hülya dan haber bekliyoruz.inşallah ilk hamişimiz o 2. sisen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?