- Konu Sahibi mulberry8092
- #6.061
günler yaklaşyıkta heyecanı tavan yapmaya başladı....
gece uyuyamadım....ara ara sürekli uyandım....
heyecandan midem ağrıyor.....
gece uyuyamadım....ara ara sürekli uyandım....
heyecandan midem ağrıyor.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatınızda karşınıza çıkabilecek en ilginç vakayı size tanıtmak istiyorum o da BENNN!... cuma günü kan testi negatif çıktı bu 1., doktora gittim (aslında vajinal ultrason çekmedi ama) pek güvenemesemde ayın 12'si yani 16. günümde yumurtlama olmuş dedi bu 2., adet sancılarım var bu 3. ve tablom aşağıda :))) yüksek ateşle adet olan tek benim herhalde. bugün adet günüm ve çoktan olmam lazımdı
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kiiiiizzbacimmmmmmmm bende KARSLİYim
herkese günaydın :)
günaydın arkadaşlar.ben bu ayda kırmızıları gördümm(yeni yıla bebişle girme umutları suya düştü.inşallahh ocakta olucak...
Mericdemir cnm dua et bizlere herkes hamış olsun Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun:)nesli cnm malesef ayın 16 sindan sonra hic hamış haberi yok ins alırız ben dün kanlı akıntı geldi ama kan derken akıntı icinde iki uç tane damar kıl seklinde kan bı kac tanede nokta kan vardi herkes yerleşme kanaması diyor bakalım heycanlandim famusayin kardesi doktor oda öyle demiş hamış olursam dileyin benden ne dilerseniz:)Sen nslsin iyimisin:)
günaydın canım nerelerdesin sen yaaa