- 27 Ekim 2011
- 984
- 0
- Konu Sahibi mulberry8092
- #6.041
:):):) kısmet bacım kısmett:) ben kısa boylluyum ama yüzüm güzeldir allah içinnn:) kendini begemek gibi oluyor amaaa güzleim neyapammm:) kocam kımet bimiyo valla.. işyerindeee erkekler daha çok varr hepsi muhabbet etmek için sıraya giriyo resmen ama ben suratsızım odaya birileri girince bakmkıyorum bile işi olan soru sorar cvplarım giderler.. ben işe ilk başladıgımda çok güzel bi mimar gelmiş diyeee laf söz olmuşş her elen evlimiyim d iye parmagıma bakıyodu ben altın hiç sevmem ama ilk işe başadıgımda kırolar gibi altın bilezik takmak zorunda kaldım milet evli oldugumu anlasın diye.. kısacası elimizi sallasak elliside gel görki bunu kocalarımıza anlatsak:)
geçtiğimiz sene çalıştığım ilçede 19 mayıs prograamını şehir stadında ben sunmuştum,ilçenin kaymakamı okul müdürümü bulup adımı soyadımı memleketimi falan sormuş:))müdür anlayınca kaymakamın niyetini"hoca hanım karslı ama eşi samsunlu" demiş:))))))müdür bey bana anlatırken diyor ki"bi bozuldu kii anlatamam".yok bacım ne kendini beğenmişliği yaaaa:)burada kendimiz övüp de satlığa mı çıkaracağız töbe haşa.üzerinde durduğumuz konu önemli.evet kocalarımız kıymetimizi bilmiyor.biliyor musun bir evladım olmasaydı belki boşanırdım evet yanlış duymadın sırf bu sbepten boşanabilirdim.