- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
- Konu Sahibi mulberry8092
- #5.661
sagol canım destegin için yurtdısında yaşıyorum acaba bu hayır ilacı buralardada varmıdır ilacın adı varmı incir kürü denedim çok tatlı oldu zaten diyabetim var şekerimi yükseltir diye bidaha yapmadım ama eger günde birkaçtane yemenin faydası oluyorsa mutlaka denicem bu ay kiti ilk defa bu ay kullandım ogünlerdede birlikte olduk şimdi kendi kendime diyorum rabbim verdikten sonra zaten verir boşuna şartları zorlamasakmı
hayıt ilacı agnucaston adı cnm bulabilirsen içgünde 1 kez kahvaltıdan sonra bitkisel bi ilaç ve yan etsiki yok..özellikle polikistik olanlar içiyorlar birde hormonlarında problem olanlar..
ama hiç bişey yoksada içiliyo ben içtim bu ay mesela.bi problemim yok ama yumurtlamaya yararlı diye içtim..
incir kürü çok tatlı bende içemedim vede yapmadım ama bu dediğimi yap bak.
incirleri 2 ye böl..küçük bir kavanoza doldur..üzerini geçene kadar z.yağı doldur..her sabah birer parça eşin vede sen ye
bunu da yiyemem derse incirin kendisini ye mutlaka her gün..başlangıç için bunları yap bakalım..benim yeni başladığım bi kaç şey daha var eğerki işe yararsa bende onlarıda söylerim istersen
üzülmeden yola devam tatlım..bak sende eşinde sorun yok..bu çok güzel bişey.inş.gelecek bebeğin yakın zamanda.
Son düzenleme: