öncelikle günaydın kızlar
kız famusay sen 32 yaşında mısın,eneee ben de sana canımlı cicimli konuşuyorum utandım valla kendimden
kızlar 29-30-32 falan geç değil sıkmayın canınızı benim görümcem 39 yaşında evlendi,40 yaşında anne oldu.evlendikten 5 ay sonra hamile kaldı,normal yolla.şimdi 1,5 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var.sezeryanla doğum yaptı.mevlam nasip edecekse ediyor kasmayalım bu kadar ama elimizde değil.o hiç sorun etmiyodu bunu,yaşım var ya bebeğim olmazsa falan demiyordu,olursa olur olmazsa olmaz diyordu ve allah nasip etti.bir de famusay canım ben salavatı tefriciyeyi zaten yıllardan beri okuyorum.günde 41 defa okurum.günde 41 defa okuduktan sonra şu duayı ediyorum;allahım okuduğum 41 defa salavatı tefriciye yüzü suyu hürmetine gelebilecek her türlü kötülükten bizleri koru,bağlı işlerimizi aç,rızkımıza bolluk ver ve sonumuzu hayır eyle,şükrettiklerimizi esirgeme ve bu günlerimizi aratma,kalbimizden gönlümüzden geçen bütün dua ve dileklerimizi bizler için hayırlı eyle,amin.siz de böyle okuyun isterseniz,bn böyle hesaplıyorum sonra 4444 defa olunca başa dönüyorum 3-4 senedir okuyorum kaç defa bitirmişimdir bilmiyorum,inanın çok faydasını görüyorum ruhum rahatlıyo kendimi iyi hissediyorum ve allaha şükür şu zmana kadar ne istediysem oldu
tabi ki önce elimizden geleni yapıyoruz sonra dua ve tevekkül ediyoruz