- Konu Sahibi mulberry8092
- #5.421
ciceklara canım günaydın.......
salavat-ı tefriciye abdestsiz okunabiliyor....başı açıkta olunabiliyor....
tabi abdetli olunursa daha iyi olur....,
ben fırsat bulduğum zaman okuyorum...abdestli abdestsiz fark etmiyor okuyorum...
SAĞOL CANIMMMMM İLGİLENDİĞİN İÇİN
iyiyim sağol tsemavi sen nasılsın? akıntı takibindeyim büyük gün pazar günü inşallah gelmez kırmızılar,gelceklerse de günün de gelirler,çok şey istiyoruz biz de ama napalım bi an önce kavuşmak istiyoruz bebişlerimize
bence sen hamilesin canıımmm hatta sen ve minik gelin. bilmiyom ama içime öyle doguyo :))
kızlar ben kırmızıları gördüm geldiler
yapmaa beee. ( hayırlısı olsun tatlım vakti zamanı değilmiş demekki.şimdi napıcaksınn bu ay daha sıkı çalışacaksın.. değilmi?????
Günaydın kizlar dün ishal oldum bügünde basım ağrıyor ve ben adet olca
Kkasik belirtilerim var..ateş tablomda düştü hasta olacağımı doğruluyor hayırlısı..dün arkadasım 6 aylık beegini bize bıraktı 3 saatligine resmen bebek gittikten sonra savaştan çıkmış gibiydim ne zor şeymiş bebeğe bakma düne kdr %100 istediğim bebeği bugun%80 istiyorum :)))) hem is hem ev hem bebek zor birlikte yürür onu gördüm yani:)tabiiii bebeğin olsun bu ay olmazsa diğer ay sıkı caliscaz yine Rabbim basıp etmezse hAyirli deildir demek:)hicccc merak etmiyorum suanda bebek varmı yokmu diye garip bı boşluk var icimde...396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sen az önceki yazıma cvp yazmamışsın ama neyysssseee
hamilesinn senn hamileee
((((((((((((((((((((((( bacim moralim iyicene bozuldu hayırlısı olsun nediyelim burda adet olup Ocak topigine gecelim bu ay bitince tamammi:) bende gelcem 4-5 güne:)
hey Allah'ım YaRabbim yaaa
kızlar deli temizlik yapasım var:) 10 gündür hiç bişeye elimi sürmüyorum ne süpürüyorum,ne siliyorum,ne toz alıyorum düşünün evin halini eşim 2 gün daha dur hamiş olursan ben yaparım,adet olursan doya doya yaparsın temizliğini diyo:13:
ilahi kocana yaa
oh ohh hadi bakalım iyi çalışmalar sizeeGünaydın arkadaşlar,
benim regl bitti, h.sonundan itibaren yeni mücadele başıyor ilk ayda tutturamadık bakalım 2. ay nasıl olacak? :44::44:
Gidip de bir ocak topiğine kaynaşamadım, sıcak gelmedi hiç. herhalde buraya alıştım diye.
famusay kırmızıları görmüş sanırım, üzüldüm ama Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek, henüz zamanı değilmiş demek ki.
sen de moralini bozma minikgelin, daha vaktin var, iyi şeyler düşün.
olmazsa ocak ayında yine birbirimizi gazlaya gazlaya çalışmalara devam ederiz