- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #3.181
canım battaş olucaz desene :)) canım biyoloji dersinden hatırladığım kadarıyla dediğin doğru adetten sonraki bi kaç gün yumurtlama olmaz hatta hocamız yüksek ihtimal bu süre içerisinde gebelik gerçekleşmez demişti :)) bence sen şimdiden gün aşırı başla diğer adetin başlayana kadar devam et...Kolay geleee
merhaba canım topike göz atıyordum ve yazını gördüm bende bu marka testten kullanııyorum ama garip bi test bence geçen ay bi gün kala yaptığımda ikinci çizgim silik çıkıp hamile sanmıştım kendimi ama sonra kırmızılar geldi tutmadı yani ve eğer öle bişi varsa benim şuan adetime 7-8 gün var hemen yaparımm senin kaç günün kaldı
ay kestane şekeriii şimdiden gün aşırı yapmaya başlasam ölürüz heralde:) bize çok gelirben en iyisi 2 günde bir yapayım yumurtlayana kadar:)
kızlaaaaarrrr Allah iyiliğinizi versin yazıları oku oku kaç saattir bitiremedim okumazsamda çatlarım nihayet sonunda bitirebildim. hepinizin tez zamanda bebişleri olsunda sabahlara kadar beşik sallayın inşalaaaaahhhhhhhhh
kızlar napiyonuz bakem....
ben bugün doktora gittim keseciğimi gördüm.bisürü test yaptırıp geldim.15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gitçemmm...
ortalık kaynamış.ben takip edemiyom biri özet geçsin....tabloyu güncelleyelim...haa bide tabloyu daha iyi takip edecek biri varsa görev teslimi yapabiliriz...
ben bugün doktora gittim keseciğimi gördüm.bisürü test yaptırıp geldim.15 gün sonra kalp atışlarını duymaya gitçemmm...
ortalık kaynamış.ben takip edemiyom biri özet geçsin....tabloyu güncelleyelim...haa bide tabloyu daha iyi takip edecek biri varsa görev teslimi yapabiliriz...
ya kızlar laboquick gebelik testini kullanan oldumu hiç?? neden derseneniz eski forumları okurken biri demişki ben bu testle adetime 10 gün kala hamileliğimi öğrendim hemde 2 hamileliğimdede demiş ya bu mümkünmü bukadar erken sonuç vermesi ??? ben adetime 6 gün kala yaptım aynı testten sonuç negatif şimdi hamile değilmiyim yani 10 gün önceden nasıl idrarda çıkarki sizin yorumlarınızı bekliyorum arkadslar
maşallah canım sağlıkla kucağına al bebişini inşallaaaaaaahhhhhh
çok sağolun kızlar darısı başınızaaaa inşallahhhhayy canım gözün aydın. darısı kalp seslerini duymaya sonra tekmelerini hissetmeye sonrada kucağına almaya güzelim :))
canım bende labquick martka kullandım.ovulasyon testleriyle hediye gelmişti.lab. marka ama strip (çubuk tipi)
adetime 3 gün kala silikten baya koyu çıkmıştı testim.
adet günümde kaset tipi başka bi markayla yaptım 3 gün önce çıkan testten çok çok daha silik çizgi çıktı...
sonra prospektüsleri okudum...
labquick olan 5ml
diğeri 20ml duyarlıymış....yani bu durumda belki daha erken yapsam labquickle çıkabilirmiş....bence duyarlılıkları önemli...
biri sormuş alaıntı yapmayı unutmuşum.ben labquick ovulasyon testi kullandım.gg den almıştım..
çok memnun kaldım.kullandığım ilk ay hamile kaldım.gebelik testleride çok güzel...ama kişiden kişiye fark ederse bişi diyemem.
günaydın hoşgeldinayyy cok sevindim valla yüzümde gülümsemeler olustu.Gözünüz aydın olsun hayırlı ugurlu olsun Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.evet hamile olunca cok uyunurmus.cok sevindim sizin adınıza :) ne kadar zamanda oldu yani aylardır ugrasıyomuydunuz yoksa beklenmedik zamanda mı oldu merak ettim :):)
hadi yaaböle adet haberleri aldıkca benimde moralim bozuluyorrr
hayırlısı inş önümüzdeki aya olur bebegi yeni yılda yeni bi bebekle açılış yaparsın:)
nolsun cnmmmmm ovulasyonla ugraşıyorum:) sen de iyisin inşş bebiş akıllı duryorumu mide bulantın falan varmı:)kızlar napiyonuz bakem....
canım bende labquick martka kullandım.ovulasyon testleriyle hediye gelmişti.lab. marka ama strip (çubuk tipi)
adetime 3 gün kala silikten baya koyu çıkmıştı testim.
adet günümde kaset tipi başka bi markayla yaptım 3 gün önce çıkan testten çok çok daha silik çizgi çıktı...
sonra prospektüsleri okudum...
labquick olan 5ml
diğeri 20ml duyarlıymış....yani bu durumda belki daha erken yapsam labquickle çıkabilirmiş....bence duyarlılıkları önemli...
biri sormuş alaıntı yapmayı unutmuşum.ben labquick ovulasyon testi kullandım.gg den almıştım..
çok memnun kaldım.kullandığım ilk ay hamile kaldım.gebelik testleride çok güzel...ama kişiden kişiye fark ederse bişi diyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?