- 19 Kasım 2011
- 2.616
- 0
- 34
gelsinn bebişlerr gelsinn kilolarrrr
bebeğim senin nasıl gidiyo çalışmalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelsinn bebişlerr gelsinn kilolarrrr
ayyyyy ne güzel olur be cnm valla nasıl sevinirim ben kocaelideyim her birinizi görüp bizzat tanışmak çok isterdim yaa
60 sen nereliydinnn canımmm sana da gelirimmm vefalıyımmdırrr çookk
canımmm inş. hayırlısıyla aynı zamnda hamile kalırızda (bu topiktekilerin hepsi) topiğimizi başka boyutlara taşırızzz:)))inşşş Allahımm inş..
bebeğim senin nasıl gidiyo çalışmalar
Konya'ya da bendenizz beklerrr
ankaraya gelirseniz beklerim kızlarrr
inş bebeğim yaaa ne güzel olur demi valla ben aynı anda hamiş kalmak çok istiyorum onun için çok dua ediyorum size o mutluluğu birlikte yaşıyalım birlikte paylaşalım herşeyi diye yoksa bi arkadaşın içi buruk olsa yüreğim kaldırmaz bnm rabbim hepimize aynı anda nasip eder inş kızlar
ewet bu mevtul
bu cadıcuk
bu 60gelsin
buda ben
göbişlerimiz aynı anda böle olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
inş bebeğim yaaa ne güzel olur demi valla ben aynı anda hamiş kalmak çok istiyorum onun için çok dua ediyorum size o mutluluğu birlikte yaşıyalım birlikte paylaşalım herşeyi diye yoksa bi arkadaşın içi buruk olsa yüreğim kaldırmaz bnm rabbim hepimize aynı anda nasip eder inş kızlar
ewet bu mevtul
bu cadıcuk
bu 60gelsin
buda ben
göbişlerimiz aynı anda böle olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
ulan yaa hiç başka bi yerdede kimsem yok ki o bahane ile gelir sizi görürdüm ama nasip kısmet belki bi gün buluşur tanışırız kızlar ben kocaelideyim kapım hepinize açık yolunuz düşerse mutlaka haberim olsun kızarım valla çok heee
canım benim iyi diyelim iyi olsunn
merak etme buluşuruz inş bi yerdee ben çook inanıyorum bunaa
aman aman iyi olsun iyi aralığı yarıladık bile kızlar bizim serüvene az kaldı artık başlarız yine o belirtim var buram ağrıyo göğüslerim şiş vs
aman aman iyi olsun iyi aralığı yarıladık bile kızlar bizim serüvene az kaldı artık başlarız yine o belirtim var buram ağrıyo göğüslerim şiş vs
bu gece perşembe gecesi inş. dua kapılarımız açıktırr canımm yaa
iyi akşamlar kızlar bende bugün adet oldum umudum 2012
hadi bakalım uğurlu gelir inşallah bize
iyi akşamlar kızlar bende bugün adet oldum umudum 2012
hadi bakalım uğurlu gelir inşallah bize