- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısmet göremedimm
Tatlişimm kabul ettim senii muuucckk...
Esilacığımın kabul etmesini bekliyorum
esila bende baktım resimlerine canım çok güzelmişsin Allah nazarlardan korusun sağlıklı bebişler versin
off yaa ben geliyorum kimseler yok ben gidiyorum burası doluyo biz ne zaman karşılaşıcaz
Günaydın kuzularrrrrrrr
Günaydın tatlımm...Sende erkencisin iştesin sanırım canım....
yok canım evdeyim aslında çalışıyorum ama izinliyim oğluşumu okula bıraktım eve geldim uykum da yok temizlik yapmam lazım ama birinin beni itelemesi şart oldu offf
ohh ohh maşallah canım. boşver hazır evdesin tadını çıkar oyalana oyalana yap temizliğini onun tadıda bi başka olur :)))
öyle ama temizlik yapasım yok ki nasıl olucak bilmiyorum hava da buz gibi cam silmem lazım sanırım dona dona silicem
Valla benimde silinecekler ama hiç te gözüm kesmiyor bu soğukta az havalar ısınsında:))) şekerim koy kendine sıcak bi çay yanınada güzel kahvaltıı oh oğluşunda okuldaymış keyif yap...(Sana diyorum ama bende ev de olsam iş iş diye kendi başımı yerdim heralde :))) )
hep böyle oluyo ya 3 haftalık iznim vardı bu ikinci haftası durdum durdum şimdi haftaya temizliğe kalkarım o son haftada öyle gecer amann yapmasan olmuyo yapsan bi dert çay demişsin tek başına çayında keyfi olmuyo