- 19 Kasım 2011
- 2.616
- 0
- 34
esilaaaa sesinn soluğunnn çıkmıooo napıosunnn?
ayyy tatlım marketteyim işler yoğun da biraz geç yazıyorum o yüzden kb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esilaaaa sesinn soluğunnn çıkmıooo napıosunnn?
15 20 dk sonra sağ yada solunuza dönün bacaklarınızı yukarı doğru çekin diolar kızlarr cenin pozisyonuuu ..1 saat falan öle yatın diolarrr
ayyy tatlım marketteyim işler yoğun da biraz geç yazıyorum o yüzden kb
valla yakında amuda bile kalkacam yani o derece
Aliş verişte misin esilacımm
Peki arkileriimm çalışmalar nasıl gidiyorr)
Aynen bende arkadaşım !!!!!3 aydır belimin altıdaki yükseltiyle uyuyorum ama amuda kalkmayı denemedim bi o kaldı zaten:18:
yok güzelim marketimiz varda orayı işletiyorum çalışıyorum yani ondan yoğundum biraz
yok güzelim marketimiz varda orayı işletiyorum çalışıyorum yani ondan yoğundum biraz
gün aşırı bebeğimmm bugün izinliyiz inşallah yarınnn çalışmalara dewam tatlımmm şuannn incirrr yiyorummm hemen mutfağa geçinn ve kendinize 3 taneeee incir alıppp gelinnn hadiii
gün aşırı bebeğimmm bugün izinliyiz inşallah yarınnn çalışmalara dewam tatlımmm şuannn incirrr yiyorummm hemen mutfağa geçinn ve kendinize 3 taneeee incir alıppp gelinnn hadiii
esila al markettenn incir hem ye hem yazz bebişimmm
bende isterim bende bende kızlar bende kendime kuru incir kuru kayısı üzüm ceviz ne bulduysam aldım yakında bu gidişle bi 90 kilo olurum herhalde
market bnm bebişim valla cnm ne isterse alıyom serbest
aaaa iyi hatırlattın canımm hemen alayımm Hazırlarr yenmeyee
benimde kociş gececi bende izinliyim iki gün bari enerji depoliyim 2 gün boyunca
kısss dalga mı geçiosunn sizin mi yoksa bi markette mi çalıosun anlamadımm bitanem yaaa