- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
ewet değil mi yaaa esilacımm ben bi de bu kiloyla hamiş falan kalırsam bilmiyorumm yaniiii zayıflamaya çalışıorum ama zayıflayamıorumm yemek yemeyi çook sewiyorummm
gelsinn bebişlerr gelsinn kilolarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet değil mi yaaa esilacımm ben bi de bu kiloyla hamiş falan kalırsam bilmiyorumm yaniiii zayıflamaya çalışıorum ama zayıflayamıorumm yemek yemeyi çook sewiyorummm
demin yazdığı mı okumadın sanırım diorum ki napcan 2 gün kocişsizzz??
gelsinn bebişlerr gelsinn kilolarrrr
razıyız demi herşeyeee canımmm
haha valla bilmiyomki ne yapcam mecbur bekleyecem yapacak bişe yok neyse şu bi kaç günde depoladığım spermler yeter bana herhalde
:))))yerim seniii bennn yerim yerrr 2 günn içinde aldığın incirleri cevizlerii ii tüket bariii tatlımmm
valla bende markette olduğum için hep abur cubur yiyorum bu ara kilo aldım yine vermek lazım kızlar fazla kiloyla hamiş kalmak zararlı bebeğim sende ver kilo
kızlarrr umutsunuz nerdeee acabaaa??onudaa özledimmm amaaa((
oyyyy balım bnm yaaaa çok seviyorum sizi ben yaaa iyiki varsınız canlarım bnm biricik dostlarım..... valla tüketiyom bebeğim bol bol da kocişin tepesinden inemezsem şaşırmayın bana adam kaçmazssa iyidir
razıyız demi herşeyeee canımmm
valla bnm çocuk bunca şeye rağmen kıymet bilmezse çok çekiceği var benden sölim doğduğunda poposuna ilk şaplağı ben yapıştıracam
bende sizi sewiyorummm hatta öğleden sonra girdimm gözlerimmm hepp sizleri aradıı yoktunuzzz vallahii özlüyorumm vallahiii..ne güzelll işteee istediğimizz olurrr heee senin gibisni bulmuşş kaçacakkk
valla bnm çocuk bunca şeye rağmen kıymet bilmezse çok çekiceği var benden sölim doğduğunda poposuna ilk şaplağı ben yapıştıracam
kıyamazz annesi ona
kıyamazz annesi ona
esilaaa sen nereliydin canımm yaa..muhabbetii çookk ilerletirsekk doğum yaptığında 1 günlüğüne bebişi görmeye bile gelirimm bennn
60 sen nereliydinnn canımmm sana da gelirimmm vefalıyımmdırrr çookk
ewet yaa o çok ara sıra giriyo tatlım yaaa zaten bi sohbet eden biziz bu topikte ama ben bırakmak istemiyorum bu topiği bütün candan arkilerim burada başka topiğe takılmıyorum hiç..