- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizlerii çookk seviyorumm canlarımm tatlişlerimm
Kocişime çay demlemeliyim bu gecelik müsadenizi alayımm dostlarıımmm
kocişi bekletmeyeyimmm
anladımm senii çayy bahaneee hadi hadii neysee hadii görüşürüz bebeğimmm ii gecelerr
benimm 23 24 aralık arası beklenioo amaa inşş gelmezzz inşşşş inşşş inşşş hayırlısı amaaa
gelmez inş bebeğim gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlar ben kapatıyorum marketi çıkmak zorundayım sizden ayrılmak çok zor ama mecbur canlar yarın grş hepinizi çok seviyorum rabbime emanet olun muck muck muck
Öptümm mevtul ve esilacıımm canlarımmm
hiç moral bozma bebeğim 2012 için hepimiz umutluyuz katıl bu serüvene biz adet olsak bile bu gazla üzülmeyiz fazla
inş canımm esilaaa senii gördümmm eşinle beraberrr resimlerinize baktım tatlımmm çokk güzelsinn maşallahhh tatlıımm
anladımm senii çayy bahaneee hadi hadii neysee hadii görüşürüz bebeğimmm ii gecelerr
esila bebeğim sen gündüzleride mi çalışıosunn iş yerinizdee tatlımm
çok sağol bebeğim yaaaaa allah razı olsun eminimki sende çok ama çok güzelsindir bitanem bnm.... rabbim yuvamıza mutluluk huzur versin bide minik bi kelebek versin:) allahıma emanet ediyorum seni gülüm bu arada unutma ne derdin sıkıntın olursa her zaman paylaşabilirsin cnm bnmle tmm her zaman elimden geldiğince yardımcı olurum destek olurum rabbim mutluluğunu daim etsin inş ...
ewet tatlım sabah 8:30 akşam 21:30 puffff çok yorucu ama mecbur ekmek teknesi:)
tsk ederimm tatlımmm eminn oll paylaşacağımm kişilerr sizler olursunuzz hepimizin mutluluğuna mutluluk katsınn Allahh canımm herşey maşallah 4 4 lükk eşimle olsun ailemle olsun maddi ve manevi yönden herşeyy çokk güzel maşallahhh sadeceee o eksikk napalımmm oda geleceği zamanı biliodur die düşünüyorum artıkk napalımmm tatlımm öpüüoreeee senii kocaman kocamann hadi çıkcam diodunn saat 21 30 geç olmadan git ewineee canımmm kopamıorum ama napcannn yarın inşş görüşürüz balımm
Yaaa resimleri merak ettim şimdi ama göremedim ben (