- 19 Kasım 2011
- 2.616
- 0
- 34
beni de ekleyın listeye ama.....
16 ocakmıydın tatlım sen ekliyim hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de ekleyın listeye ama.....
e inşallah diyelim ozaman gerçek isim neydi senın
allah bizede yaşatsın o duyguları canımm inş..
ay kızlarr birer tane de biz içelim ne var sanki
hep kocalara çalışıyoruzz :))
çalışmalar nasıl gidiyor kızlar son hız devammı
biz bu sıralar tembeliz valla :)
sendromu atamadık henüz korkuyoruz galiba
yine aynı şeyleri yaşarım diye
tsk ederim tatlımmm..nerelerdeydin yoktun canım
he tamam..:) bende nilüfer..yazıyo zaten de olsunhilal tatlım .....
16 ocakmıydın tatlım sen ekliyim hemen
başarmalısın fıstık hatta bi görev olarak görmemelisin yani sadece bebiş için katlanmak zorunda bırakma kendini.. bırak gerçekten istediğin zaman olsun sonra ara ver zaten bu spermcikler 3 gün kadar canlı kalabiliyo
arkadaşalr bışey sorcam..malum benım bu ay olmadı kasım 13 de adet gormuştum dun bekledım gelmeyınce baya ümitlendim,bugun geldii maalesef artık bat 14 ocak...siz çalışmalara yumurtlama gununu hesaplayıpmı ilişkıye bşlıyosunuz yoksa adet bıter bıtmez mii?? benım bır kızım var onda hiç hesap yapmaya zaman kalmamıştı zaten evlendık ve hamıle kaldım..bu öyle olcak sandım ve bugun baya üzüldümm
arkadaşalr bışey sorcam..malum benım bu ay olmadı kasım 13 de adet gormuştum dun bekledım gelmeyınce baya ümitlendim,bugun geldii maalesef artık bat 14 ocak...siz çalışmalara yumurtlama gununu hesaplayıpmı ilişkıye bşlıyosunuz yoksa adet bıter bıtmez mii?? benım bır kızım var onda hiç hesap yapmaya zaman kalmamıştı zaten evlendık ve hamıle kaldım..bu öyle olcak sandım ve bugun baya üzüldümm
Bu aralar kitaba verdim canım kendimi, birde misafilerimiz falan oluyodu çok fazla takılamıyordum. Özlüyorum sohbetinizi, buakşam fırsatını buldum hemmen geldimm
tatlım adet bitince şahsen ben gün aşırı yapıyorum yumurtlamayı falan beklemiyorum(biraz acelem varda:) zaten yıkandıktan sonraki ilk 4 gün altın günlermiş hatta o ilk 4 gün ara vermeden yapmak gerekiyomuş o yüzden yıkanıpta öle evlenenler varya hani adet bitimine denk geliyo gerdek gecesi. maşallah kimi gördüysem yıkanıp giden hepsi hamile yani o ilk 4 gün çok önemliymiş yada 4 ü falan salla işte her gün öenmli bizim için:)
Adetin bittikten sonra gün aşırı başlayın canım. İlkine hemen hamile kaldıysan 2.de çok yakın zamanda çalar kapını merak etme
Hıı bu arada listemizi çok fazla paylaşmıyalım arkadaşlar yani hamiş haberleri geldikten sonra fazla paylaşmayalım.
Sonra mazallah nazar değiyor, geçen ay çok üzüldük
Aklıma böyle bir fikir geldi işte... Rabbim kem gözlerden fitne hislerden uzak eylesin bizleri amiin.
tatlım adet bitince şahsen ben gün aşırı yapıyorum yumurtlamayı falan beklemiyorum(biraz acelem varda:) zaten yıkandıktan sonraki ilk 4 gün altın günlermiş hatta o ilk 4 gün ara vermeden yapmak gerekiyomuş o yüzden yıkanıpta öle evlenenler varya hani adet bitimine denk geliyo gerdek gecesi. maşallah kimi gördüysem yıkanıp giden hepsi hamile yani o ilk 4 gün çok önemliymiş yada 4 ü falan salla işte her gün öenmli bizim için:)
gerçekten mii:)) ilk 4 günn:) bu güm 4. günüm o halde :)
gerçekten mii:)) ilk 4 günn:) bu güm 4. günüm o halde :)
sen biraz dinlen bebeğim kocişinin aklı çıktı zaten biraz toparlansın adam:) sende toparlan snra yine başlarsınız çalışmlara